Ervaren relatie- en programma ontwikkelaar

Platform31-IVO is dé kennis- en netwerkorganisatie voor gemeentelijke en regionale ontwikkeling. We verbinden beleid, praktijk en wetenschap rondom actuele vraagstukken. Vandaaruit komen we tot een aanpak waarmee bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders direct aan de slag kunnen. De resultaten en perspectieven voor beleidsvernieuwing delen we binnen ons netwerk. Sinds 2017 werkt Platform31 nauw samen met onderzoeksinstituut IVO.

Voor ons cluster Netwerk zijn wij op zoek naar een:

Ervaren relatie- en programma ontwikkelaar

Platform31 is op zoek naar een ervaren collega die mee wil bouwen aan het verdiepen en uitbouwen van ons partnernetwerk. Bestaande uit onder andere gemeenten, ministeries, woningcorporaties, kennisinstellingen en marktpartijen. En daarin ook de schouders wil zetten onder de verdere professionalisering van het relatiemanagement. In deze rol ligt je hart en focus bij het beheren, verdiepen en inhoudelijk uitbouwen van ons brede partnernetwerk. Het losmaken van uitdagingen waar Platform31 haar partners mee kan helpen bij de maatschappelijke opgaven. En hen aansporen om in die opgaven ook toenemend samen te werken.

Binnen een hecht team ben je het eerste aanspreekpunt voor een afgebakende groep partners. Waarbij je ook altijd de blik naar buiten hebt om potentiële partners te enthousiasmeren. Het zien van kansen en het zorgdragen voor een goede koppeling tussen ons netwerk en de projectleiders binnen Platform31 is daarbij een doorlopende verantwoordelijkheid, die vraagt om een ongebreidelde inhoudelijke interesse in maatschappelijke vraagstukken.

De nieuwe collega die wij zoeken:

  • haalt energie uit het snel schakelen tussen verschillende mensen en rollen;
  • is politiek-bestuurlijk sensitief en vertrouwd met afstemmingsprocessen binnen de overheid (Rijksoverheid en gemeenten);
  • combineert strategisch inzicht en vaardigheden met een proactieve houding;
  • kan partijen, belangen en opgaven verbinden;
  • stuurt op kwaliteit en de voortgang van activiteiten die voor deze accounts worden uitgevoerd;
  • coördineert voortgangsgesprekken en draagt zorg voor heldere tussenrapportages;
  • wordt blij van samenwerken en weet daarin de koppeling tussen inhoud en netwerk tot stand te brengen;
  • bouwt en onderhoudt contacten met partners en positioneert en vertegenwoordigt daarin onze organisatie;
  • is goed in staat overzicht te houden over meervoudig gefinancierde projecten en houdt de vinger aan de pols over de tevredenheid rondom projecten.

Wat bieden wij je?

Een dynamische, inspirerend werkomgeving met veel flexibiliteit, een informele werksfeer en volop mogelijkheden tot verdieping van je kennis en verbreding van je persoonlijke netwerk. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en samenwerking. We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. De aanstelling vindt plaats conform de arbeidsvoorwaarden van Platform31.

Interesse?

Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Donald van den Akker, donald.vandenakker@platform31.nl, 06 4143 5398. Geïnteresseerden kunnen vóór 9 oktober 2022 reageren. Stuur ons je motivatie met een CV naar hrm@platform31.nl t.a.v. Jacqueline Ravensbergen. De gesprekken vinden plaats in de week van 17 oktober 2022.

Platform31 Stichthage