Nieuws Algemeen

Platform31-IVO verwelkomt Victor Everhardt als nieuwe directeur-bestuurder

24 december 2021 | Leestijd: < 1 minuut
Afgelopen zomer kondigde Hamit Karakus zijn vertrek aan bij Platform31-IVO. De daaropvolgende wervings- en selectieperiode resulteerde in het aanstellen van Victor Everhardt die als nieuwe directeur-bestuurder van Platform31-IVO officieel zal starten op 18 februari 2022.

“Ik zie het als prachtige kans om samen met ons netwerk te werken aan de uitdagingen waar ons land voor staat, zoals de enorme woonopgave, de groeiende gezondheidsvraagstukken en het verwezenlijken van de duurzaamheidambities. Om deze vraagstukken van antwoorden te voorzien, is het ontwikkelen en verspreiden van de kennis onontbeerlijk. Zowel Platform31 als IVO hebben alles in zich om hierin de komende jaren opnieuw het verschil te maken en een wezenlijke bijdrage te leveren aan oplossingen die ook echt iets voor mensen betekenen. Uiteraard doe ik dit graag in goede samenwerking met onze bestaande relaties en met relevante nieuwe partners”, aldus Victor Everhardt.

Contact

Marja Uijterwaal 06 82 81 26 02 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan