Oproep: circulaire economie bij verduurzaming wijken

Bestaande wijken moeten verduurzamen om ervoor te zorgen dat ze in 2050 aardgasvrij zijn. Een opgave die veel vraagt van gemeenten maar ook kansen biedt, bijvoorbeeld voor de circulaire ontwikkeling in de wijk. In het project ‘Circulaire economie bij verduurzaming van wijken’ koppelt Platform31 de mogelijkheden van circulariteit aan het aardgasvrij maken van wijken. Werkt u bij een gemeente en gaat u aan de slag met het verbeteren en verduurzamen van bestaande wijken? Meld u dan nu aan voor dit project.

In dit project gaat u samen met Platform31 en andere betrokken partijen op zoek naar de mogelijkheden van een circulaire aanpak – als middel – om uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Met behulp van onder meer grondige analyses, het koppelen van fysieke en sociaaleconomische aspecten en verschillende toekomstscenario’s kijken we naar de kansen van circulariteit bij het verduurzamen van wijken.

Werkt u bij een gemeente en bent u bezig met het verduurzamen van bestaande wijken? En wilt u graag aan de slag met een circulaire aanpak om uw diverse duurzaamheidsdoelstellingen in de wijk te behalen (denk dus niet alleen het aardgasvrij maken van uw wijken maar bijvoorbeeld ook aan het investeren in diverse sociaaleconomische vraagstukken)? Dan roepen wij u van harte op om mee te doen met dit project. Meld u nu voor 31 mei 2018 aan via Paola.Huijding@platform31.nl.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over dit project, de aanpak, planning en de kosten voor deelname? Lees dan hier de uitgebreide flyer.

Of neem contact op met: