Yurps Food for Thought

Nieuwe woonconcepten

Als Yurp weet je het als geen ander: het is lastig voor starters op de woningmarkt. Tijdens Food for Thought op 13 juni gaan we daarom vanuit verschillende perspectieven aan de slag met nieuwe woonconcepten. Denk je mee?

Een leuke stad, familie en vrienden, een supermarkt en een café in de buurt, genoeg vierkante meters, vlakbij een station of toch liever bij de snelweg. En dat alles voor een leuke (betaalbare!) prijs. Dit moet toch mogelijk zijn? Op woensdag 13 juni gaan we daarom samen op zoek naar oplossingen, maar we laten ons graag inspireren! 

Bijvoorbeeld door Erik Gathier van Era Contour. Hij is initiatiefnemer van Het Nieuwe Collectief: een nieuw woonconcept voor starters, dat zich voornamelijk richt op het samen met vrienden ontwikkelen van meerdere woningen. Denktank de Starterswoning ontwikkelde de afgelopen tijd vier woonconcepten, waarvan ze er een in de praktijk gaan brengen. De Denktank onderzoekt welke starters er zijn, en waar zij tegenaan lopen. Ze delen deze kennis graag met ons. André van Luijk van Woonvisie neemt ons vervolgens mee in de juridische en financiële aspecten die komen kijken bij het samen met vrienden kopen van één enkele woning. Kortom: samen gaan we aan de slag met nieuwe woonconcepten: hoe wil jij wonen?

Map for Restaurant Claar: Voor Clarenburg 7, 3511 JE Utrecht
Dmrwbfvxcaa fzn internal thumb small 1519228734

Yurps Food for Thought

Nieuwe woonconcepten

Als Yurp weet je het als geen ander: het is lastig voor starters op de woningmarkt. Tijdens Food for Thought op 13 juni gaan we daarom vanuit verschillende perspectieven aan de slag met nieuwe woonconcepten. Denk je mee? Lees meer

Ben jij Yurp en wil je deelnemen aan Food for Thought? Vul dan snel het aanmeldformulier in op de website van Yurps.