Yurps Competentieworkshop

Positief omgaan met fouten

Als Young Urban and Regional Professional sta jij aan het begin van jouw loopbaan. De een is al wat langer bezig op de arbeidsmarkt dan de ander, maar niemand ontkomt eraan: fouten maken. En geloof het of niet, fouten blijf je ook nog wel een tijdje maken, waarschijnlijk zelfs tot het einde van je carrière. Het is dan ook niet erg om af en toe de plank volledig mis te slaan, de kunst is hier positief mee om te gaan. Tijdens de competentieworkshop op 2 mei staat dit thema centraal. Ben jij op zoek naar zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en een flinke dosis inspiratie? Meld je dan nu aan!

Wat gaan we doen?

Frank Deuring van de FoutenFabriek neemt ons mee: hoe ga je positief om met fouten? Op een luchtige manier presenteert Frank wetenschappelijke theorieën, verpakt in een jasje van humor. Hij biedt handvatten voor meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en net als Oprah maakt hij ons blij met een doos vol cadeautjes. Wij zorgen voor een maaltijd en een drankje.

Na afloop ga je naar huis met een shot inspiratie en een aantal concrete technieken om positief naar fouten te kijken. Pas deze technieken toe en je kunt beter omgaan met prestatiedruk. Ben jij er ook bij op 2 mei?

Map for Restaurant Mammoni, Mariaplaats 43, 3511 LL, Utrecht
Dmrwbfvxcaa fzn internal thumb small 1519228734

Yurps Competentieworkshop

Positief omgaan met fouten

Als Young Urban and Regional Professional sta jij aan het begin van jouw loopbaan. De een is al wat langer bezig op de arbeidsmarkt dan de ander, maar niemand ontkomt eraan: fouten maken. En geloof het of niet, fouten blijf je ook nog wel een tijdje maken, waarschijnlijk zelfs tot het einde van je carrière. Het is dan ook niet erg om af en toe de plank volledig mis te slaan, de kunst is hier positief mee om te gaan. Lees meer

Ben jij Yurp en wil je deelnemen aan de competentieworkshop? Vul dan snel het aanmeldformulier in op de website van Yurps.