Yurps Competentieworkshop

Projectmanagement

Een project loopt niet altijd zoals je van tevoren verwacht. Het team wijzigt, de samenwerking loopt stroef, de planning loopt uit, het budget blijkt toch te krap begroot. Help! Projectmanagement was voor de meesten van jullie waarschijnlijk geen onderdeel van de studie. YURPS organiseert daarom in samenwerking met Procap een workshop projectmanagement in Utrecht. Op 10 december leer je efficiënter en effectiever om te gaan met projecten. Heb jij behoefte aan hulp en inspiratie bij het managen van je projecten? Meld je dan nu aan!

Wat gaan we doen?

Het opstellen van een projectplan is één ding, je er volledig aan houden is een grotere uitdaging. Procap is onder andere gespecialiseerd in projectmanagement en gaat ons hierbij helpen. Procap trapt de competentieworkshop af door praktische handvatten bij projectmanagement met ons te delen. Vervolgens ga je actief aan de slag met 1 of 2 casussen. Hoe zorg je dat het proces soepel verloopt en dat jouw project op een fijne manier de eindstreep haalt? Procap biedt inzicht.

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor een hapje en een drankje. Na afloop ga je naar huis met een dosis vertrouwen en trucjes zodat jij voortaan beter overzicht hebt in je projecten en minder vaak in de knel komt. Ben jij erbij op 10 december?

Map for De Pastoe Fabriek, Rotsoord 3a, 3523 CL, Utrecht
Dmrwbfvxcaa fzn internal thumb small 1519228734

Yurps Competentieworkshop

Projectmanagement

YURPS organiseert in samenwerking met Procap een workshop projectmanagement in Utrecht. Op 10 december leer je efficiënter en effectiever om te gaan met projecten. Heb jij behoefte aan hulp en inspiratie bij het managen van je projecten? Meld je dan nu aan! Lees meer

Het maximum aantal deelnemers voor de competentieworkshop is bereikt. Meld je aan voor een plekje op de wachtlijst door een mailtje te sturen naar yurps@platform31.nl en je hoort zo snel mogelijk of je kunt deelnemen.