Viering 100 jaar Platform31 (Nirov)

Op 15 februari vieren we het 100-jarig bestaan van Platform31 (Nirov). In 1918 werd het Nirov opgericht om de kennis rondom volkshuisvesting te verenigen. Na de fusie met KEI, NICIS en SEV is Platform31 opgericht. Daarmee ontstond een onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie met een unieke aanpak in een breed werkveld. Samen met onze partners werken we aan de ontwikkeling van concrete aanpakken voor actuele vraagstukken in stad en regio. Wij nodigen onze partners van harte uit om dit jubileum met ons te vieren en kennis te maken met de thema’s en projecten van 2018. Bent u erbij op 15 februari?

Anno 2018 is Platfom31 dé kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio in Nederland. Als partner bent u een belangrijk onderdeel van dit netwerk en daarom betrekken wij u graag bij onze projecten. Onder het genot van een hapje en een drankje presenteren wij ons jaarplan 2018, met daarin de opgaven voor stad en regio die wij samen met ons partnernetwerk hebben gedefinieerd.

Daarna maakt u kennis met onze projectleiders door aan te schuiven bij een gesprekstafel. Na een korte presentatie door onze experts is er ruimte voor vragen en het delen van expertise. Van onze kant zitten aan tafel:

  • Netty van Triest, expert veranderende zorgvraag (langer thuis wonen)
  • Paola Huijding, expert circulaire economie en verduurzaming gebouwde omgeving
  • Saskia Buitelaar, expert Omgevingswet
  • Frank Wassenberg, expert op het domein wonen
  • Maarten Hoorn, expert binnenstedelijke gebiedstransformatie en klimaatadaptatie

Na afloop heeft u een helder beeld van de projecten waar Platform31 dit jaar mee aan de slag gaat. Daarnaast biedt deze avond de gelegenheid om kenbaar te maken met welke expertise u een bijdrage zou kunnen leveren.

Zoals u van ons gewend bent serveren wij tijdens de sessie een heerlijke hartige hap en sluiten we af met een borrel. We zien uit naar een feestelijke en inspirerende avond! Vergeet niet om u en uw collega’s aan te melden via het aanmeldformulier onder de groene knop.

Nog geen partner en toch interesse?

Neem voor meer informatie over het partnerschap vrijblijvend contact op met Sabina Gietema:

Map for  Kantoor Stichthage, Koningin Julianaplein 10, Den Haag
7 exclusiviteit partnerschap internal thumb small 1516799729

Viering 100 jaar Platform31 (Nirov)

Platform31 (Nirov) bestaat 100 jaar! Dit vieren we graag met onze partners. Op 15 februari kunt u met projectleiders in gesprek over ons jaarplan, actuele projecten & thema's. We nodigen u van harte uit om uw expertise in te brengen. Lees meer

Indien u problemen ondervindt bij het registreren voor deze bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar communicatie@platform31.nl.