Trendsessie: analyse, duiding en reflectie

Tijdens deze trendsessie exclusief voor alle partners deelt Platform31 de belangrijkste conclusies uit de analyses van de Rijksbegroting en de provinciale coalitieakkoorden 2020. Wat betekenen de voornemens van de ministeries en provincies voor de opgaven waar stad en regio voor staan? Wat valt ons op? En wat vindt u daarvan? Waar ligt de focus op en hoe sluit dit aan op uw dagelijkse praktijk?

Wat kunt u verwachten?

Platform31 organiseert een boeiende avondsessie waarin we kort maar krachtig in- en uitzoomen op de belangrijkste trends uit de analyses en leggen de vinger op belangrijke keuzes en kostenposten.

Tegelijkertijd bieden we ook ruimte voor verdieping. In deelsessies vertellen experts van Platform31 u meer over vier relevante thema’s uit ons jaarplan 2020: Veiligheid en ondermijning, Gebiedsontwikkeling en transformatie (mobiliteit), Wijken en buurten en Energietransitie en circulaire economie.

Doet u mee?

Onder het genot van een hapje en een drankje krijgt u de kans om kennis op te doen, uw kennis met ons te delen en nieuwe contacten te leggen. Bent u erbij?

Map for Platform31: kantoor Stichthage, Koningin Julianaplein 10 (zevende verdieping ingang hal Centraal Station) Den Haag
7 exclusiviteit partnerschap internal thumb small 1516799729

Trendsessie: analyse, duiding en reflectie

Tijdens deze trendsessie exclusief voor alle partners deelt Platform31 de belangrijkste conclusies uit de analyses van de Rijksbegroting en de provinciale coalitieakkoorden 2020. Wat betekenen de voornemens van de ministeries en provincies voor de opgaven waar stad en regio voor staan? Wat valt ons op? En wat vindt u daarvan? Waar ligt de focus op en hoe sluit dit aan op uw dagelijkse praktijk? Lees meer

16:30 Inloop met drankje
17:00 Start programma deel I: presentatie analyses
18:00 Programma met maaltijd
19:00 Programma deel II: inzoomen thema’s jaarplan
20:30 Afsluiting

Let op: Het maximum aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is bereikt. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst, door een e-mail te sturen naar Sezgin Yilgin. U hoort zo spoedig mogelijk of u kunt deelnemen.