Studiedag Gezond in...

Landelijke studiedag GIDS/Gezond in...

Werk je (nog) single aan de aanpak van gezondheidsachterstanden? Of heb je al flink wat collega’s uit andere domeinen verleid tot samenwerking? Met de uitdagingen waar gemeenten voor staan, is ‘samen’ niet meer weg te denken. De Omgevingswet, langer thuis wonen en de aanpak van problematische schulden zijn slechts enkele voorbeelden. Complexe maatschappelijke opgaven vragen om samenwerking en het zoeken naar gemeenschappelijke doelen.

Vijf mini-symposia: wetenschap, beleid en praktijk
Het combineren van verschillende gemeentelijke verantwoordelijkheden staat tijdens de 7e landelijke studiedag van Gezond in… centraal. In vijf mini-symposia tonen we je de kracht van slimme koppelingen. Hoe haak je aan bij andere domeinen en hoe zorg je samen voor minder gezondheidsachterstanden? Kortom, welke koppelkansen pak je op in jouw gemeente? We gaan in op jullie dagelijkse praktijk; waar loop je tegenaan en wat kan beter?

De vijf mini-symposia bieden elk drie parallelle rondes met inbreng uit wetenschap, beleid en praktijk. De thema’s van de vijf mini-symposia zijn:

  1. Armoede, Schulden & Gezondheid
  2. Ruimtelijke omgeving & Gezondheid
  3. Werk & Gezondheid
  4. Gezonde Start
  5. De Eerstelijn

Zet de datum 7 november alvast in je agenda!

Kom als koppel met een lokale partner of collega uit een ander domein, deel je verleidingstips en ontvang een verrassing!

Aanmelden

Klik nu op aanmelden, het is mogelijk om de verschillende mini-symposia te combineren. Op basis van je eigen informatiebehoefte kun je eigen programma samenstellen en download direct je eigen programmaboekje. Wil je na aanmelden je programma nog wijzigen? Geen probleem, dit kan tot en met 19 oktober 2018.

logo-gezondin
Map for De Mariënhof, Kleine Haag 2
3811 HE, Amersfoort
Logo gezondin internal thumb small 1520873915

Studiedag Gezond in...

Landelijke studiedag GIDS/Gezond in...

De studiedag staat in het teken van de kracht van slimme koppelingen; zoals tussen de aanpak van gezondheid en schulden en tussen gezondheid en de nieuwe Omgevingswet. Ook gaan we in op monitoring & evaluatie en nemen we u mee in een aantal minder bekende thema's die de lokale aanpak kunnen verbreden en verdiepen. Lees meer

Wilt u deelnemen? U kunt zich hier aanmelden.