Slotbijeenkomst Experiment klushuur

Je sociale huurwoning helemaal naar eigen smaak opknappen in ruil voor huurkorting. En minder mutatiekosten voor de corporatie. In het Experimentenprogramma Klushuur hebben elf woningcorporaties met dit principe geëxperimenteerd.

Tijdens de slotbijeenkomst op maandag 15 januari kijken de deelnemers en de vier aangehaakte experts terug op het experiment. Waarom is klushuur interessant, wat zijn aandachtspunten? Welke lessen trekken de corporaties die daadwerkelijk met klushuur aan de slag zijn gegaan? Hoe zou klushuur in de toekomst navolging moeten krijgen?

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Mitros in Utrecht. Er is een beperkt aantal plaatsen voor corporaties en gemeenten die niet aan het experiment hebben deelgenomen, maar wel nieuwsgierig zijn naar de uitkomsten. Geïnteresseerd? Neem contact op met Annelies van der Nagel via annelies.vandernagel@platform31.nl of 06 53 79 36 98.

Map for Mitros, Kon. Wilhelminalaan 9, 3527 LA Utrecht
Klushuur internal thumb small 1520872674

Slotbijeenkomst Experiment klushuur

Tijdens de slotbijeenkomst op maandag 15 januari kijken de deelnemers en de vier aangehaakte experts terug op het experiment Klushuur. Lees meer

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een email te sturen naar Annelies van der Nagel: annelies.vandernagel@platform31.nl