Intermediaire verhuur, hoe pak je dat aan?

Platform31 voerde een praktijkonderzoek uit naar intermediaire verhuur. Wilt u meer weten over intermediaire verhuur of de uitkomsten van het onderzoek? Meld u dan nu aan!

Er zijn signalen dat intermediaire verhuur steeds vaker voorkomt – in verschillende vormen. Ook lijkt het erop dat intermediaire verhuur niet altijd zonder problemen verloopt. Zo lijken er nog onduidelijkheden te zijn over taken en verantwoordelijkheden van de betrokken partijen, met een onevenwichtige verdeling van financiële en andere risico’s tot gevolg. Voor zowel woningcorporaties en BWMO-organisaties is het vaak zoeken naar een goede balans in de samenwerking. Tijdens de webinar gaan we hierover in gesprek met gemeenten, woningcorporaties en zorgorganisaties.

Tijdens de webinar presenteren de onderzoekers Lisan Jansen Lorkeers en Anne Kunst de resultaten van het praktijkonderzoek dat ze de afgelopen maanden hebben uitgevoerd naar intermediaire verhuur. Regio Gooi en Vechtstreek licht hun werkwijze en manier van samenwerken rondom intermediaire verhuur toe, waarbij zij tevens ingaan op het handboek met werkafspraken dat zij specifiek voor intermediaire verhuur hebben opgesteld. Ook het Leger des Heils, dat met veel verschillende woningcorporaties in meerder regio’s en gemeenten werkt, deelt eigen ervaringen en geleerde lessen.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het onderwerp intermediaire verhuur (bijvoorbeeld medewerkers van gemeenten, woningcorporaties en zorgorganisaties).

Hoe werkt het?

De bijeenkomst vindt plaats in Microsoft Teams. Dit is een applicatie van Microsoft Office 365. U hoeft niets te installeren, de bijeenkomst is via uw browser te volgen. U kunt zich bovenaan de pagina aanmelden.

Een paar dagen voor aanvang ontvangt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid.

Map for

Intermediaire verhuur, hoe pak je dat aan?

Platform31 voerde een praktijkonderzoek uit naar intermediaire verhuur. Wilt u meer weten over intermediaire verhuur of de uitkomsten van het onderzoek? Meld u dan nu aan voor dit webinar! Lees meer

De aanmelding voor deze bijeenkomst is gesloten.