Praktijkonderzoek intermediaire verhuur

Platform31 voert momenteel een praktijkonderzoek uit naar intermediaire verhuur. De resultaten worden in juli verwacht. Wil je meer weten over de uitkomsten van het onderzoek en over het onderwerp intermediaire verhuur? Meld je dan aan voor de webinar op 15 september.

Er zijn signalen dat intermediaire verhuur steeds vaker voorkomt – in verschillende vormen. Ook lijkt het erop dat intermediaire verhuur niet altijd zonder problemen verloopt. Zo lijken er nog onduidelijkheden te zijn over taken en verantwoordelijkheden van de betrokken partijen, met een onevenwichtige verdeling van financiële en andere risico’s tot gevolg. Voor zowel woningcorporaties en BWMO-organisaties is het vaak zoeken naar een goede balans in de samenwerking. Tijdens de webinar gaan we hierover in gesprek met gemeenten, woningcorporaties en zorgorganisaties. Het uitgebreide programma volgt nog.

Voor wie?

De webinars zijn bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het onderwerp intermediaire verhuur (bijvoorbeeld medewerkers van gemeenten, woningcorporaties en zorgorganisaties).

Hoe werkt het?

De bijeenkomst vindt plaats in Microsoft Teams. Dit is een applicatie van Microsoft Office 365. U hoeft niets te installeren, de bijeenkomst is via uw browser te volgen. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang ontvangt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid.

Map for

Praktijkonderzoek intermediaire verhuur

Platform31 voert momenteel een praktijkonderzoek uit naar intermediaire verhuur. De resultaten worden in juli verwacht. Wil je meer weten over de uitkomsten van het onderzoek en over het onderwerp intermediaire verhuur? Meld je aan! Lees meer