Partnerbijeenkomst: lancering jaarplan 2019

Wilt u meer weten over de trends en thema’s uit ons jaarplan 2019? Kom dan naar de netwerksessie op 28 januari: exclusief voor partners van Platform31. Een avond waarin het brede netwerk van gemeenten, provincies, ministeries, marktpartijen en corporaties samenkomt om interessante ontwikkelingen te duiden die we het komende jaar op het pad van stad en regio verwachten. Begin het jaar goed, ontmoet vakgenoten en doe nieuwe kennis op. Bent u erbij?

Samen met onze partners werkten we het afgelopen najaar hard aan de programmering voor 2019. Op 28 januari delen we de uitkomsten graag met u en bieden we u een exclusieve eerste blik op ons jaarplan 2019. Vervolgens zoeken we in deelsessies de verdieping op. U krijgt een presentatie van onze experts en het is aan u om ze te bevragen. Kiest u maar!

  • Naar een toekomstbestendige woningmarkt (Anouk Corèl)
  • Verduurzaming van kwetsbare wijken (Matthijs Uyterlinde)
  • Nieuwe arrangementen voor wonen, welzijn en zorg (Susan van Klaveren)
  • Vitale vakantieparken (Tineke Lupi)
  • Omgevingswet, op weg naar 2021 (Saskia Buitelaar)

Waarom?

Als partner van Platfom31, dé kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio in Nederland, bent u een belangrijk onderdeel van het netwerk en daarom betrekken wij u graag bij onze programmering. Deze avond biedt u de gelegenheid om nieuwe kennis op te doen, informatie uit te wisselen en mogelijkheid om te netwerken.

Zoals u van ons gewend bent, serveren wij tijdens de sessie een heerlijke hartige hap en sluiten we af met een borrel. Wij kijken uit naar een inspirerende avond en een mooie samenwerking in 2019!

Bent u partner van Platform31 en wilt u er graag bij zijn? Meld u dan nu aan!

Map for Platform31: kantoor Stichthage, Koningin Julianaplein 10 (zevende verdieping ingang hal Centraal Station) Den Haag
7 exclusiviteit partnerschap internal thumb small 1516799729

Partnerbijeenkomst: lancering jaarplan 2019

Wilt u meer weten over de trends en thema’s uit ons jaarplan 2019? Kom dan naar de netwerksessie op 28 januari: exclusief voor partners van Platform31. Een avond waarin het brede netwerk van gemeenten, provincies, ministeries, marktpartijen en corporaties samenkomt om interessante ontwikkelingen te duiden die we het komende jaar op het pad van stad en regio verwachten. Lees meer

17:00 Inloop
17:15 Lancering jaarplan 2019
18:00 Buffet
18:30 Eerste ronde deelsessies
19:15 Tweede ronde deelsessies
19:50 Terugkoppeling
20:00 Borrel

Kosten:   Deelname is kosteloos en exclusief voor partners van Platform31Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.