Organiseren van wonen voor mensen met een beperking

Hoe zetten gemeenten, woningcorporaties en andere organisaties (bijvoorbeeld ouderinitiatieven) zich in om voldoende geschikte woningen voor mensen met een beperking te organiseren? Platform31 doet in de eerste helft van 2021 onderzoek naar het organiseren van wonen voor mensen met een beperking. Tijdens dit webinar presenteren we de uitkomsten.

Programma

In dit webinar gaan we in op de uitkomsten van het praktijkonderzoek en de lessen die daaruit te leren zijn. We nodigen sprekers uit die hun ervaringen zullen delen. Uiteraard is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Het definitieve programma volgt later.

Voor wie?

Iedereen die in het onderwerp geĆÆnteresseerd is, kan zich aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we om een actieve bijdrage.

Interesse? Schijf u nu alvast in!

Aanmelden doet u via de knop Aanmelden op deze pagina.

Map for

Organiseren van wonen voor mensen met een beperking

Platform31 doet in de eerste helft van 2021 onderzoek naar het organiseren van wonen voor mensen met een beperking. We vragen gemeenten, woningcorporaties en andere organisaties (bijvoorbeeld ouderinitiatieven) hoe zij zich inzetten om voldoende geschikte woningen voor mensen met een beperking te organiseren. In dit webinar gaan we in op de uitkomsten van het praktijkonderzoek. Lees meer

Kosten:   Deelname is kosteloosBij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.