Organiseren van wonen voor mensen met een beperking

Hoe zetten gemeenten, woningcorporaties en andere organisaties (bijvoorbeeld ouderinitiatieven) zich in om voldoende geschikte woningen voor mensen met een beperking te organiseren? Platform31 doet in de eerste helft van 2021 onderzoek naar het organiseren van wonen voor mensen met een beperking. Tijdens dit webinar presenteren we de uitkomsten.

Programma

In dit webinar gaan we in op de uitkomsten van het praktijkonderzoek en de lessen die daaruit te leren zijn. In het eerste deel van de webinar worden de aanwezigen in een presentatie meegenomen in de uitkomsten op hoofdlijnen van het onderzoek. Hoe zetten gemeenten en woningcorporaties zich in om voldoende woningen te realiseren? En wat is belangrijk voor de doelgroep? In het tweede deel van de webinar gaan we plenair in gesprek met een panel bestaande uit professionals en ervaringsdeskundigen. Wat zijn hun ervaringen?

Voor wie?

Iedereen die in het onderwerp geĆÆnteresseerd is, kan zich aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we om een actieve bijdrage.

Interesse? Schijf u nu in!

Aanmelden doet u via de knop Aanmelden bovenaan deze pagina.

Map for

Organiseren van wonen voor mensen met een beperking

Platform31 doet in de eerste helft van 2021 onderzoek naar het organiseren van wonen voor mensen met een beperking. We vragen gemeenten, woningcorporaties en andere organisaties (bijvoorbeeld ouderinitiatieven) hoe zij zich inzetten om voldoende geschikte woningen voor mensen met een beperking te organiseren. In dit webinar gaan we in op de uitkomsten van het praktijkonderzoek. Lees meer