G40-inspiratiebijeenkomst: Omgevingswet & Economie

Hoe kan een gemeentelijke omgevingsvisie bijdragen aan een gezond en toekomstbestendig economisch beleid? En welke rol speelt economie in een integrale omgevingsvisie? Met een inspiratiebijeenkomst voor gemeentelijke beleidsmedewerkers Omgevingswet en Economie zoeken we samen naar kansen om deze twee thema’s met elkaar te verbinden.

Wat kunt u verwachten?

De inspiratiebijeenkomst is bedoeld om beleidsmedewerkers en strategen van Omgevingswet en Economie van de G40-steden samen te laten nadenken over de verbindingen die nodig zijn voor gezond economisch beleid en een omgevingsvisie die daar ruimte aan biedt.
De bijeenkomst krijgt een actieve werkvorm, met voldoende ruimte voor inspiratie van goede voorbeelden en tijd voor kennismaking en netwerken.

Voor wie?

Gemeentelijke beleidsmedewerkers Omgevingswet en Economie van de G40.

Welke vragen komen aan bod?

  • Wat is de rol van de afdeling Economie bij het opstellen van de omgevingsvisie?
  • Hoe betrek je ondernemers bij het opstellen van een omgevingsvisie?
  • Wat hebben beide domeinen elkaar te bieden?
  • Welke goede voorbeelden kunnen we met elkaar delen m.b.t. de koppeling tussen Omgevingswet en economie, wat leren we daarvan?

Het programma is nog in ontwikkeling, details volgen na de zomer. Abonneer u op onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven.

Meer informatie en aanmelden

Is deze bijeenkomst iets voor u? Meld u aan via het aanmeldformulier onder de groene knop of stuur deze uitnodiging door naar een collega. De bijeenkomst is exclusief (en kosteloos) voor deelnemers uit G40-steden.

Let op: We streven naar een gelijke verdeling tussen mensen met een achtergrond in de ruimtelijke dan wel economische beleidsvorming. We behouden ons daarom het recht om de aanmelding met terugwerkende kracht te sluiten voor één van beide groepen, indien nodig. Het maximum aantal deelnemers is beperkt, dus meld u snel aan!

Map for Gemeentehuis Ede: Bergstraat 4, 6711 DD Ede
Maarten hoorn internal thumb small 1530026973

G40-inspiratiebijeenkomst: Omgevingswet & Economie

Hoe kan een gemeentelijke omgevingsvisie bijdragen aan een gezond en toekomstbestendig economisch beleid? En welke rol speelt economie in een integrale omgevingsvisie? Met een inspiratiebijeenkomst voor gemeentelijke beleidsmedewerkers Omgevingswet en Economie zoeken we samen naar kansen om deze twee thema’s met elkaar te verbinden. Lees meer

13:00 Omgevingswet & Economie
  • Omgevingswet/ruimte
  • Economie

Let op: We streven naar een gelijke verdeling tussen mensen met een achtergrond in de ruimtelijke dan wel economische beleidsvorming. We behouden ons daarom het recht om de aanmelding met terugwerkende kracht te sluiten voor één van beide groepen, indien nodig. Het maximum aantal deelnemers is beperkt, dus meld u snel aan door een e-mail te sturen naar Wessel van Vliet: