NOVI Conferentie

Van visie naar uitvoering

Op woensdag 31 maart 2021 vindt de eerste conferentie over de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) plaats. Een dag waarop iedereen online bij elkaar komt om mee te bouwen aan een duurzame ruimtelijke inrichting van Nederland. Laat u bijpraten over de koers van de Nationale Omgevingsvisie, over de stappen die reeds zijn gezet en raak geïnspireerd door de vele praktijkvoorbeelden van collega’s en praat mee.

Op de NOVI Conferentie praten experts je bij over de koers en over de stappen die al zijn gezet. Tal van onderwerpen en inspirerende praktijkvoorbeelden ten aanzien van de fysieke leefomgevingen passeren de revue. En er is uiteraard ook gelegenheid om ervaringen te delen met elkaar.

We zijn volop bezig met de invulling van een afwisselend online programma met talkshows, webinars en interactieve sessies. Het belooft een levendige en inspirerende dag te worden. We hopen dat je erbij bent.

Reserveer 31 maart 2021 in je agenda en meld je als geïnteresseerde aan, dan ontvang je als eerste bericht zodra de website en het programma online zijn en je je kunt inschrijven.

Blijf op de hoogte

Wil jij automatisch op de hoogte blijven? Volg de NOVI op Twitter.

NOVI conferentie
Map for

NOVI Conferentie

Van visie naar uitvoering

Op woensdag 31 maart 2021 vindt de eerste conferentie over de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) plaats. Een dag waarop iedereen bij elkaar komt die betrokken is bij de inrichting van de schaarse ruimte in Nederland. Lees meer

Schrijf je in voor de NOVI-Conferentie op www.noviconferentie.nl.