Netwerksessie: exclusief voor partners van Platform31

Direct na de zomer organiseert Platform31 een netwerksessie om met onze partners vooruit te blikken op de thema’s van 2019 en verder. Een avond waarin het brede netwerk van gemeenten, provincies, ministeries, marktpartijen en corporaties samenkomt om met elkaar te bepalen op welke kennisvragen de komende jaren de focus ligt. De verbinding tussen praktijk en wetenschap staat hierbij centraal.

Wat staat er op het programma?

Op 6 september bieden we u een inkijkje in het proces van het jaarplan van Platform31 en inzicht in de voorlopige thema’s van 2019. U krijgt de kans om hierop aan te vullen. Vervolgens presenteert Joost van Hoorn (Platform31) een analyse van een aantal coalitieakkoorden en laat Pieter Hooijmeijer (Hoogleraar sociale geografie en demografie, Universiteit Utrecht) u aan de hand van een aantal voorbeelden zien hoe wetenschap en praktijk elkaar kunnen versterken rondom stedelijke vraagstukken.

Daarna gaat u samen met projectleiders van Platform31 actief aan de slag om te bepalen welke kennisvragen er nodig zijn op de volgende thema’s:

Wij zorgen voor state-of-the art experts, een lekkere maaltijd en een passende werkvorm. Na afloop gaat u geheid naar huis met nieuwe inzichten en een verbreed netwerk. Bent u erbij?

Map for Colour Kitchen Nieuwe Vaart, Arthur van Schendelstraat 500, 3511 MH Utrecht
7 exclusiviteit partnerschap internal thumb small 1516799729

Netwerksessie: exclusief voor partners van Platform31

Direct na de zomer organiseert Platform31 een netwerksessie om met onze partners vooruit te blikken op de thema’s van 2019 en verder. Een avond waarin het brede netwerk van gemeenten, provincies, ministeries, marktpartijen en corporaties samenkomt om met elkaar te bepalen op welke kennisvragen de komende jaren de focus ligt. De verbinding tussen praktijk en wetenschap staat hierbij centraal. Lees meer

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een mail te sturen naar: