Netwerksessie: exclusief voor partners van Platform31

Direct na de zomer organiseert Platform31 een netwerksessie om met onze partners vooruit te blikken op de thema’s van 2019 en verder. Een avond waarin het brede netwerk van gemeenten, provincies, ministeries, marktpartijen en corporaties samenkomt om met elkaar te bepalen op welke kennisvragen de komende jaren de focus ligt. De verbinding tussen praktijk en wetenschap staat hierbij centraal. Noteert u 6 september alvast in uw agenda?

Wat kunt u verwachten?

We trappen de netwerksessie af door een analyse van de belangrijkste beleidslijnen te presenteren: de coalitieakkoorden, het Klimaatakkoord en Agenda Stad (nationaal en Europees). Ook bieden we u alvast inzicht in de voorlopige hoofdthema’s uit ons jaarplan 2019.

Samen met projectleiders van Platform31 gaat u actief aan de slag om te bepalen welke kennisvragen, oplossingsrichtingen en samenwerkingen er nodig zijn op de volgende thema’s:

De bovenstaande thema’s zijn onder voorbehoud.

Wij zorgen voor state-of-the art experts, een lekkere maaltijd en een passende werkvorm. Na afloop gaat u geheid naar huis met nieuwe inzichten en een verbreed netwerk. Bent u erbij op 6 september?

Map for Utrecht
7 exclusiviteit partnerschap internal thumb small 1516799729

Netwerksessie: exclusief voor partners van Platform31

Direct na de zomer organiseert Platform31 een netwerksessie om met onze partners vooruit te blikken op de thema’s van 2019 en verder. Een avond waarin het brede netwerk van gemeenten, provincies, ministeries, marktpartijen en corporaties samenkomt om met elkaar te bepalen welke kennisvragen de komende jaren centraal staan. De verbinding tussen praktijk en wetenschap staat hierbij centraal. Noteert u 6 september alvast in uw agenda?  Lees meer

Indien u problemen ondervindt bij het registreren voor deze bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar communicatie@platform31.nl.

Kosten:   Deelname is kosteloos en exclusief voor partners van Platform31Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.