Leerkring Mobility Mentoring®

Derde verdiepingssessie

Donderdag 13 december vindt de derde sessie van de leerkring plaats exclusief voor de leden van niveau 2 van het Mobility Mentoring® netwerk. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u andere organisaties die reeds werken met de Mobility Mentoring® aanpak of dat op korte termijn van plan zijn. Dit is het perfecte moment om u te laten inspireren en ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?

De verdiepingssessie op 13 december staat volledig in het teken van het uitwisselen van ervaringen. Hoe ervaren andere leden van het Mobility Mentoring® netwerk de aanpak?

Voor wie?

Deze sessie is exclusief voor niveau 2 leden van het Mobility Mentoring® netwerk. Per organisatie die lid is van niveau 2 zijn er twee afgevaardigden welkom. Bepaal vooral zelf wie u naar deze bijeenkomst wil laten gaan. Het is handig als er in ieder geval één ‘vaste’ deelnemer vaker naar de sessies van de leerkring komt voor enige continuïteit. Aanmelden kan via info@mobilitymentoring.nl.

Wilt u een onderwerp aandragen?

De vierde bijeenkomst van de leerkring vindt naar verwachting plaats in maart of april 2019. We nodigen u van harte uit om een onderwerp aan te dragen. Van welk onderdeel van Mobility Mentoring® wilt u meer weten? Laat het ons weten via mobilitymentoring@platform31.nl.

De definitieve uitnodiging met het precieze programma volgt nog.

Map for n.n.b.
Dsc 2101 ovv alex schroder internal thumb small 1519218828

Leerkring Mobility Mentoring®

Derde verdiepingssessie

De derde verdiepingssessie van de Leerkring Mobility Mentoring® staat volledig in het teken van het uitwisselen van ervaringen. Meld u snel aan en ontdek hoe andere leden van het netwerk Mobility Mentoring® in de praktijk ervaren. Lees meer

Aanmelden kan via info@mobilitymentoring.nl.