Leerkring Mobility Mentoring®

Eerste verdiepingssessie

Dinsdag 17 april vindt de eerste sessie van de leerkring plaats speciaal voor de leden van niveau 2 van het Mobility Mentoring® netwerk! Tijdens deze leerkring ontmoet u andere organisaties die reeds werken met de Mobility Mentoring® aanpak of dat op korte termijn van plan zijn. Dit is het perfecte moment om u te laten inspireren door de andere aanwezigen en ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Wat gaan we doen?

Deze eerste verdiepingssessie gaan we dieper in op het onderwerp ‘belonen’, ook wel positieve prikkels genoemd. Etienne Kreutzer van Plan to Behaviour neemt u mee in het onderwerp en de achterliggende theorieën. Ook vertellen professionals van gemeente Alphen aan den Rijn meer over hoe zij met dit thema omgaan.

Voor wie?

Deze sessie is exclusief voor niveau 2 leden van het Mobility Mentoring® netwerk. Per organisatie die lid is van niveau 2 zijn er twee afgevaardigden welkom. De Save the Date is eerder naar een aantal mensen gestuurd. Bepaal vooral zelf wie jullie naar deze bijeenkomst willen laten gaan. Het is handig als er in ieder geval 1 ‘vaste’ deelnemer vaker naar de sessies van de leerkring komt voor enige continuïteit.

Aanmelden

Aanmelden kan via mobilitymentoring@platform31.nl. Mocht u al hebben gereageerd op de Save the Date, dan is het fijn als u zich alsnog even ‘officieel’ aanmeldt.

Mocht u een bepaalde vraag of aandachtspunt omtrent het onderwerp ‘belonen’ graag terug zien in de komende sessie, dan nodigen we u uit deze te mailen naar: mobilitymentoring@platform31.nl.

Graag tot 17 april!

De tweede verdiepingssessie

De tweede verdiepingssessie van de leerkring vindt plaats op maandag 11 juni (van 9.30 tot 12.00 uur, inloop 9.15 uur), dit keer in Amersfoort. Deze sessie staat in het teken van LVB. Mocht u al ideeën hebben voor onderwerpen van toekomstige sessies, laat dit dan vooral weten via mobilitymentoring@platform31.nl

Map for Utrecht
Dsc 2101 ovv alex schroder internal thumb small 1519218828

Leerkring Mobility Mentoring®

Eerste verdiepingssessie

Dinsdag 17 april vindt de eerste sessie van de leerkring plaats speciaal voor de leden van niveau 2 van het Mobility Mentoring® netwerk! Tijdens deze leerkring ontmoet je andere organisaties die reeds werken met de Mobility Mentoring® aanpak of dat op korte termijn van plan zijn. Dit is het perfecte moment om je te laten inspireren door de andere aanwezigen en ervaringen uit te wisselen. Lees meer

9:15 Inloop
9:30 Welkom door Platform31
9:35 Etienne Kreutzer van Plan to Behaviour

over belonen en de theorie erachter

10:30 Koffiepauze
10:45 Gemeente Alphen aan den Rijn

over hun Compensatie en Waardering Systeem

11:15 Uitwisselen ideeën

Aanmelden kan via mobilitymentoring@platform31.nl.