Kennis- en leertraject Van woonzorgvisie naar uitvoering

Heeft uw gemeente al een visie op de woonzorgopgave? En gaat u aan de slag met de uitvoering daarvan? Het nieuwe kennis- en leertraject ‘Van woonzorgvisie naar uitvoering’ ondersteunt u en collega beleidsadviseurs bij het maken van (prestatie)afspraken en het opstellen van een uitvoeringsagenda. Doet u mee? U kunt zich tot 28 februari 2022 aanmelden.

Wat levert deelname u op?

Tijdens zes online bijeenkomsten vergaart u de benodigde kennis om uw woonzorgvisie naar uitvoering te brengen en brengt u deze direct in de praktijk. U leert al doende en wisselt ervaringen uit met vakgenoten. U krijgt daarbij toegang tot een digitale leeromgeving, waarin u onder meer achtergronddocumenten, de getoonde presentaties en documenten van de deelnemers kunt terugvinden.

Het programma

Meer informatie over het programma van dit kennis- en leertraject vindt u in deze brochure.

Voorafgaand aan de bijeenkomsten voeren we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we waar uw gemeente staat en wat uw leervragen zijn. Daar stemmen we vervolgens het kennis- en leertraject op af.

Voor wie?

Dit kennis en leertraject is bedoeld voor gemeenten.

  • Elke gemeente meldt twee deelnemers aan: een beleidsadviseur wonen, een beleidsadviseur sociaal domein/zorg en/of een opgavetrekker wonen/zorg. Afhankelijk van het te bespreken onderwerp kan een specialist aansluiten (bijvoorbeeld de beleidsadviseur grondbeleid).
  • Voorwaarde voor deelname is de aanwezigheid van een (gedegen) visie op de woonzorgopgave, in de woon(zorg)visie.
  • De kosten van deelname bedragen 1.000 euro per gemeente.

Oriëntatiebijeenkomsten

Tijdens een oriëntatiebijeenkomst lichten wij het programma toe en krijgt u antwoord op uw vragen. U kunt kiezen:

Contact

Map for

Kennis- en leertraject Van woonzorgvisie naar uitvoering

Heeft uw gemeente al een visie op de woonzorgopgave? En gaat u aan de slag met de uitvoering daarvan? Het nieuwe kennis- en leertraject ‘Van woonzorgvisie tot uitvoering’ ondersteunt u en collega beleidsadviseurs bij het maken van (prestatie)afspraken en het opstellen van een uitvoeringsagenda. Doet u mee? Lees meer

Heeft u interesse in het kennis- en leertraject Van woonzorgvisie naar uitvoering? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over het aanmeldproces.