Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Transformeren voor de toekomst

Gebiedstransformatie kan substantieel bijdragen aan de woningbehoefte. Daarnaast kunnen transformaties zorgen voor toekomstbestendige en betaalbare woongebieden, die inclusief, gezond, duurzaam en veilig zijn. Het transformeren van bestaande stedelijke gebieden kan ingewikkeld zijn, gelet op de vele opgaven die er liggen en de kosten die met transformatie gemoeid zijn. Maar het kan wél! Zeker als we samenwerken, innoveren en kennis blijven delen.

Tijdens het vijfde jaarcongres Stedelijke Transformatie op donderdag 2 juni delen we ervaringen en bespreken we wat er nodig is om gebiedstransformaties van de grond te krijgen en te laten slagen.

Wat gaan we doen?

Werkt u aan een binnenstedelijke gebiedstransformatie? Dan nodigen de provincie Zuid-Holland en het programma Stedelijke Transformatie u uit om deel te nemen aan het jaarcongres in Den Haag. Op 2 juni richten we onze blik vooral op de gebieden die nu nog een andere functie hebben, maar we kijken ook breder. We verkennen hoe we met stedelijke gebiedstransformaties toekomstbestendige, betaalbare woningen kunnen realiseren. Hoe zorgen we voor een thuis voor iedereen? Welke kansen en uitdagingen zijn er? En wat hebben gemeenten, ontwikkelaars, corporaties, bouwers en investeerders nodig om tot succesvolle gebiedstransformaties te komen?

We besteden aandacht aan de opgaven van nu en van de toekomst. We delen goede voorbeelden. We gaan in gesprek over kansrijke aanpakken. Zo zorgen we er samen voor dat we over twintig jaar tevreden terugkijken op de keuzes die we vandaag maken. Kijk verder vooruit en kom naar het vijfde jaarcongres Stedelijke Transformatie!

Voor wie?

Voor gemeenten, provincies, corporaties, marktpartijen, kennisinstellingen en andere partijen die werken aan binnenstedelijke transformatieprojecten.

Header jaarcongres transformeren voor de toekomstt

Blijf op de hoogte

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het programma Stedelijke Transformatie? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter of op LinkedIn.

Map for

Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Transformeren voor de toekomst

Tijdens het vijfde jaarcongres Stedelijke Transformatie op donderdag 2 juni delen we ervaringen en bespreken we wat er nodig is om gebiedstransformaties van de grond te krijgen en te laten slagen. Lees meer

Komt u op 2 juni naar het jaarcongres Stedelijke Transformatie? Meld u dan nu alvast aan door op onderstaande link te klikken en uw gegevens in te vullen.

Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter of op LinkedIn.