Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Save the date!

Waarom?

Gemeenten, marktpartijen en andere betrokkenen gaan in het programma Stedelijke Transformatie aan de slag om binnenstedelijke gebiedstransformaties te versnellen en op te schalen. Dat is noodzakelijk vanwege de omvangrijke woningbouwopgave en tal van andere maatschappelijke opgaven. Tijdens het jaarcongres krijgt u praktische voorbeelden en handvatten en deelt u kennis en ervaring met andere professionals.

Wat gaan we doen?

Op donderdag 14 februari 2019 vindt het tweede jaarcongres van het programma Stedelijke Transformatie plaats in het Evoluon in Eindhoven. Werkt u aan een binnenstedelijke gebiedstransformatie, vanuit een overheid, een marktpartij, of als adviseur, dan is dit congres voor u interessant.

We gaan samen aan de slag met het verbinden van opgaven en trajecten die lopen op het gebied van stedelijke transformatie. Daarnaast brengen we u op de hoogte van de opbrengsten van het programma tot nu toe.

De komende tijd maken we steeds meer bekend over het programma van de dag. Houd de website in de gaten, abonneer u op de nieuwsbrief van het programma of volg Stedelijke Transformatie op Twitter om op de hoogte te blijven.

Meld u nu alvast aan voor het tweede jaarcongres Stedelijke Transformatie om verzekerd te zijn van een plekje!

Map for Evoluon Eindhoven: Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA Eindhoven
Stedelijketransformatie internal thumb small 1541669415

Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Save the date!

Op het tweede jaarcongres van het programma Stedelijke Transformatie gaan we samen aan de slag met het verbinden van opgaven en trajecten die lopen op het gebied van stedelijke transformatie. Daarnaast brengen we u op de hoogte van de opbrengsten van het programma tot nu toe. Lees meer

Wilt u deelnemen aan het jaarcongres? Meld u dan aan op de website van het programma Stedelijke Transformatie.