Intervisie verduurzaming corporatiewoningen

Bent u benieuwd hoe andere corporaties hun duurzaamheidsopgave vormgeven? Bespreekt u graag uw dilemma’s met vakgenoten? Kom dan naar de Intervisiebijeenkomst verduurzaming corporatiewoningen.

Na het invullen van de Routekaart CO2-neutraal geldt voor veel corporaties de vraag: “En nu?” Met welk bezit gaan we beginnen? En hoe organiseren we de benodigde versnelling? Om corporaties hierbij te ondersteunen, organiseert Platform31 de Intervisiegroep verduurzaming corporatiewoningen.

Tijdens deze bijeenkomsten starten we met een presentatie over een actueel onderwerp rondom duurzaamheid of met een voorbeeldproject of -beleid. Vervolgens bieden we u de gelegenheid een intervisievraag in te brengen. Deze zijn afhankelijk van uw behoefte en kunnen variëren in onderwerp. Dit doen we in een informele setting.

Voor wie?

Genodigden zijn de medewerkers van partnercorporaties die betrokken zijn bij het vormgeven van het duurzaamheidsbeleid. U kunt eenmalig of meermalig deelnemen. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Bijeenkomsten

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 10 september van 14:00 uur tot 17:00 uur in Utrecht.
De data van de vervolgbijeenkomsten worden nog vastgesteld.

Map for Utrecht
Kerkrade  24  internal thumb small 1529332006

Intervisie verduurzaming corporatiewoningen

Bent u benieuwd hoe andere corporaties hun duurzaamheidsopgave vormgeven? Bespreekt u graag uw dilemma’s met vakgenoten? Kom dan naar de Intervisiebijeenkomst verduurzaming corporatiewoningen. Lees meer

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen naar Ali Karataș: ali.karatas@platform31.nl