Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Tijdelijke huurcontracten

Bent u benieuwd hoe andere corporaties hun huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van uw eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen voorleggen aan vakgenoten? Of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere woningcorporaties? Kom dan naar de intervisiebijeenkomst huurbeleid en ga in gesprek!

De intervisiebijeenkomst start met een inleidende presentatie over een relevant onderwerp voor professionals die zich bezighouden met huurbeleid. Vervolgens krijgen vier aanwezigen de kans om een intervisievraag in te brengen. Deze zijn vrij in te vullen en afhankelijk van de actuele vraagstukken van deelnemers. We gaan het gesprek aan in een informele setting. De informatie die tijdens de bijeenkomsten wordt gedeeld, blijft binnen de groep en wordt dus niet gepubliceerd.

Tijdelijke huurcontracten

Tijdens het eerste deel van deze bijeenkomst neemt Jeroen Lijzinga van Companen ons mee in het onderzoek over Tijdelijke huurcontracten. Welke effecten hebben de tijdelijke huurcontracten gehad in de particuliere sector en in de corporatiesector? En wat zijn verbeterpunten?

Intervisievragen

Tijdens het tweede deel gaan we in groepen uiteen en staan de intervisievragen vanuit de deelnemers centraal. Indien u een vraag heeft of een thema dat u graag wilt bespreken, dan horen wij dat graag.

Voor wie?

Werkt u bij een corporatie en bent u betrokken bij de totstandkoming van het huurbeleid? En is uw corporatie partner van Platform31? Dan nodigen wij u van harte uit voor de intervisiebijeenkomst. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we om een actieve bijdrage.

Platform31 organiseert elk jaar drie intervisiebijeenkomsten huurbeleid.

Map for

Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Tijdelijke huurcontracten

Bent u benieuwd hoe andere corporaties hun huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van uw eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen voorleggen aan vakgenoten? Of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere woningcorporaties? Kom dan naar de intervisiebijeenkomst huurbeleid en ga in gesprek! Lees meer

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen: