Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Bent u benieuwd hoe andere corporaties hun huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van uw eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen voorleggen aan vakgenoten? Of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere woningcorporaties? Neem deel aan de online intervisiebijeenkomst huurbeleid en ga in gesprek!

De intervisiebijeenkomst start met een inleidende presentatie over een relevant onderwerp voor professionals die zich bezighouden met huurbeleid. Vervolgens krijgen vier aanwezigen de kans om een intervisievraag in te brengen. Deze zijn vrij in te vullen en afhankelijk van de actuele vraagstukken van deelnemers. We gaan het gesprek aan in een informele setting. De informatie die tijdens de bijeenkomsten wordt gedeeld, blijft binnen de groep en wordt dus niet gepubliceerd.

Voor wie?

Werkt u bij een corporatie en bent u betrokken bij de totstandkoming van het huurbeleid? En is uw corporatie partner van Platform31? Dan nodigen wij u van harte uit voor de online intervisiebijeenkomst. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we om een actieve bijdrage.

Platform31 organiseert elk jaar drie intervisiebijeenkomsten huurbeleid.

Map for

Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Bent u benieuwd hoe andere corporaties hun huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van uw eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen voorleggen aan vakgenoten? Of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere woningcorporaties? Kom dan naar de intervisiebijeenkomst huurbeleid en ga in gesprek! Lees meer

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen naar: