Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Bent u benieuwd hoe andere corporaties hun huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van uw eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen voorleggen aan vakgenoten? Of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere woningcorporaties? Kom dan naar de intervisiebijeenkomst huurbeleid en ga in gesprek!

De intervisiebijeenkomst op 10 oktober staat in het teken van huurverlaging en huurbevriezing. Aedes trapt de bijeenkomst af door in te gaan op de stand van zaken van het sociaal huurakkoord. Vervolgens bespreken we de manieren waarop corporaties deze kunnen implementeren in hun beleid. Ook de uitvoeringskant van de implementatie komt aan bod. Op welke praktische zaken kunt u zich voorbereiden?

Voor wie?

Werkt u bij een corporatie en bent u betrokken bij de totstandkoming van het huurbeleid? En is uw corporatie partner van Platform31? Dan nodigen wij u van harte uit voor de intervisiebijeenkomst. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel vragen we om een actieve bijdrage.

Platform31 organiseert elk jaar drie intervisiebijeenkomsten huurbeleid.

Map for Utrecht
Intervisie 1.png internal thumb small 1519030380

Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Benieuwd hoe andere corporaties het huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van de eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen toetsen of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere corporaties? Kom dan naar de Intervisiebijeenkomst huurbeleid. Lees meer

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen naar Vera Beuzenberg: vera.beuzenberg@platform31.nl