Integratie en het meekoppelen van klimaat, energie, bodem en water

Klimaatadaptatie en energietransitie, wie legt tegenwoordig niet het verband tussen beiden, maar hoe doe je dat in de praktijk? Een boom scheelt tien airco’s, dat is een mooi praktijkvoorbeeld. Bovendien draagt die boom bij aan een gezonde bodem die water kan vasthouden, zeker voor een gezonde stad heel belangrijk. Het verband tussen klimaatadaptatie, energietransitie en ook bodem en water levert in de praktijk veel kansen op, maar ook veel vragen. Wij geven de antwoorden tijdens twee identieke online bijeenkomsten op 26 november en 15 december.

Klik hier als u wilt deelnemen aan de bijeenkomst van 15 december van 15.00 tot 17.00 uur.

Programma

De bijeenkomst start met een plenaire inleiding over wat wij verstaan onder integratie en meekoppelen. Een ervaringsdeskundige geeft daarop een reactie. Daarna kan elke deelnemer kiezen voor twee break out sessies uit een totaal van vijf onderwerpen:

  1. De drukke ondergrond
  2. Aquathermie en het warmtenetwerk
  3. Herontwikkeling van voormalige stortplaatsen
  4. De theorie van integratie, politiek en economisch
  5. Ervaringen met successen en obstakels van integratie

Deze masterclasses organiseren wij samen met RVO en het ministerie van IenW (DGRW).

(klik op de titel)

Map for

Integratie en het meekoppelen van klimaat, energie, bodem en water

Klimaatadaptatie en energietransitie, wie legt tegenwoordig niet het verband tussen beiden, maar hoe doe je dat in de praktijk? Het verband tussen klimaatadaptatie, energietransitie en ook bodem en water levert in de praktijk veel kansen op, maar ook veel vragen. Wij geven de antwoorden tijdens twee identieke online bijeenkomsten. Lees meer

De bijeenkomst van 26 november is helaas voltekend.

Klik hier als u wilt deelnemen aan de bijeenkomst van 15 december van 15.00 tot 17.00 uur