Haalbaarheidsscan Woonvarianten senioren

Rekenen aan uw nieuwe wooninitiatief voor senioren? Check de financiële haalbaarheid

Doe mee aan het webinar en leer meer over de online Haalbaarheidsscan Woonvarianten senioren. De scan helpt u bij het opstellen van een businesscase voor uw wooninitiatief. Op basis van de projectinformatie krijgt u overzicht in uw bouwproject, de exploitatie en de benodigde financieringen. In de webinar doorlopen we met u de stappen van de haalbaarheidsscan.

Er is grote behoefte aan nieuwe woonvormen en -concepten waar senioren prettig oud kunnen worden, maar het aanbod blijft sterk achter op de vraag. Platform31 helpt initiatiefnemers van nieuwe woonvormen praktisch op weg. Niet alleen met relevante kennis en inspirerende voorbeelden, ook met deze online haalbaarheidsscan.

Voordelen van de haalbaarheidsscan

  • Een snelle, eerste indicatie van de haalbaarheid van uw initiatief in de eerste fase van bouwplanontwikkeling.
  • De mogelijkheid om in deze fase varianten van verschillende woonprogramma’s (aantallen en prijsstelling voor huur en koop) te vergelijken.
  • Handvatten voor uw gesprek met uw initiatiefgroep, gemeente, andere partijen, banken en geldverstrekkers over grond en financiering.
  • De uitkomsten van de ingevulde haalbaarheidsscan komen beschikbaar in een Pdf-bestand.

Voor wie?

Alle partijen die betrokken zijn bij de totstandkoming van nieuwe woonvarianten voor senioren: particulier collectief initiatief in dorpen en buurten, wooncoöperatieven, sociaal ondernemers, architecten, adviseurs en procesbegeleiders, conceptontwikkelaars, corporaties, ontwikkelaars en gemeenten.

Sprekers

De webinar wordt verzorgd door Annette Duivenvoorden (Platform31) en Jasper Klapwijk (Kantelingen). Marc van den Berg (RVO) geeft toelichting op de twee regelingen:

Map for

Haalbaarheidsscan Woonvarianten senioren

Rekenen aan uw nieuwe wooninitiatief voor senioren? Check de financiële haalbaarheid

Doe mee aan het webinar en leer meer over de online Haalbaarheidsscan Woonvarianten senioren. De scan helpt u bij het opstellen van een businesscase voor uw wooninitiatief. Lees meer

Heeft u vragen over uw aanmelding of over de deelnamelink? Stuur een email naar natasja.vanderveer@platform31.nl.