De stad van morgen

Vanwege de huidige coronacrisis zijn gemeente Assen en Platform31 helaas genoodzaakt dit congres te verplaatsen. De gezondheid en veiligheid van ons allen heeft de hoogste prioriteit. Maar van uitstel komt geen afstel.

We hebben een nieuwe datum voor het congres vastgesteld: woensdag 7 april 2021.

Heeft u zich al aangemeld voor dit congres?
Uw deelname aan het congres ‘De stad van morgen’ zetten we automatisch om naar de nieuwe datum. zich dus niet opnieuw aan te melden. Eind 2020 informeren wij u over de (nieuwe) invulling van het congres.

Middelgrote steden staan voor enorme uitdagingen en ingewikkelde vraagstukken. Ze moeten hun positie bepalen naast de grote steden met hun aanzuigende werking. Er zijn investeringen nodig om hun aantrekkelijkheid als woon- en leefstad te vergroten en gebiedsontwikkeling aan te jagen. Dat vraagt om strategische keuzes en samenwerking met andere belanghebbende partijen.

Deze, voor alle middelgrote steden herkenbare, uitdagingen staan centraal tijdens het congres ‘De stad van morgen’ op woensdag 7 april 2021 in DNK Assen (verkozen tot beste congreslocatie 2019).

Map for De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, 9401 ET Assen

De stad van morgen

Middelgrote steden staan voor enorme uitdagingen en ingewikkelde vraagstukken. Ze moeten hun positie bepalen naast de grote steden met hun aanzuigende werking. Er zijn investeringen nodig om hun aantrekkelijkheid als woon- en leefstad te vergroten en gebiedsontwikkeling aan te jagen. Dat vraagt om strategische keuzes en samenwerking met andere belanghebbende partijen. Deze, voor alle middelgrote steden herkenbare, uitdagingen staan centraal tijdens dit congres. Lees meer

Kosten:   Deelname aan dit congres is kosteloosBij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.