De Dag van de Stad

Op de Dag van de Stad 2018 komen ruim 2.000 mensen bij elkaar die in Nederland werken aan toekomstbestendige steden en stedelijke regio’s. Want elke dag zijn bestuurders, ambtenaren, ondernemers, actieve inwoners, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en wetenschappers bezig om de steden in Nederland verder te brengen. Daarom bieden we één dag waarop we inspireren, informeren, agenderen, verbinden en bouwen met elkaar.

U kiest uit 100 workshops en 200 sprekers in meer dan tien monumentale gebouwen op de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Ieder gebouw heeft een eigen thema. Laat u inspireren door succesvolle voorbeelden en verhalen van toonaangevende sprekers en jong toptalent. Doe mee met de vele workshops van creatieve trainingen, debatten tot ontwerpateliers. Geniet van het straattheater en ‘the best of’ van de Innovatie Expo en de Dutch Design Week. Of ga te voet, per fiets en/of per boot mee naar de meest innovatieve stedelijke ontwikkelingsprojecten in en rond Amersfoort.

De komende tijd werken we intensief samen met alle partners aan het programma. Deze zomer presenteren wij de eerste sprekers en programmaonderdelen. Noteer 29 oktober alvast in uw agenda. Meer informatie over het programma en aanmelden staat op de website dedagvandestad.nl.

Map for Wagenwerkplaats: Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort
Handtekeningbeelddvds binnenstad 336x280 internal thumb small 1531148006

De Dag van de Stad

Eén dag waarop iedereen bij elkaar komt die in Nederland werkt aan de ontwikkeling van de stad en stedelijke regio’s op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau: dat is de Dag van de Stad, op maandag 29 oktober in de Wagenwerkplaats in Amersfoort. De Dag van de Stad wil inspireren, informeren, agenderen, verbinden en bouwen met elkaar. Lees meer

U kunt zich binnenkort aanmelden op: www.dedagvandestad.nl. Blijf op de hoogte en volg De Dag van de Stad op Twitter.