Thuis in de wijk

‘Bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg’ is het motto van het congres Thuis in de wijk. Platform31 verzorgt er een masterclass over de sociale en fysieke leefomgeving van de buurt, en kunt u vinden op het kennisplein.

Masterclass: de sociale en fysieke leefomgeving van de buurt

Idealiter nodigt onze leefomgeving uit tot bewegen en ontmoeten, is toegankelijk, ook voor de meest kwetsbaren, en heeft voldoende voorzieningen in nabijheid. Dit vraagt om nieuwe ruimtelijke strategie├źn voor de sociale en fysieke leefomgeving op niveau van de buurt.

Hoe maken we onze leefomgeving meer betekenisvol, waardoor onderling contact en samenredzaamheid meer vanzelfsprekend wordt? Aan welke knoppen kunnen we draaien?

In deze masterclass gaan Annette Duivenvoorden en Susan van Klaveren van Platform31 en Aletta Winsemius van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving in op inspiratie uit onderzoek en praktijk en adviezen hoe dit in de praktijk concreet te maken.

Kennisplein

Platform31 inspireert door kennisontwikkeling en innovatie op het thema wonen en zorg. Bent u aan de slag met passend woonaanbod en doorstroming, ontwikkelt u geclusterd woonvormen of werkt u aan de toegankelijke leefomgeving, kom dan bij ons buurten.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het congres vindt u op de website van Thuis in de wijk. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Map for Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA Den Bosch

Thuis in de wijk

Bloeiende buurten voor wonen, welzijn en zorg' is het motto van het congres Thuis in de wijk. Platform31 verzorgt er een masterclass over de sociale en fysieke leefomgeving van de buurt. Lees meer

Meer informatie over het congres vindt u op de website van Thuis in de wijk. Daar kunt u zich ook aanmelden.