Thuis in de wijk

De woonzorgopgave van ouderen van vandaag en morgen: delen en vooral doen! is het motto van het congres Thuis in de wijk. Platform31 verzorgt er een masterclass over de woonzorgvisie.

Masterclass: De woonzorgvisie

De opgave van wonen, zorg en welzijn stelt gemeenten voor een uitdaging. De opgave is veel omvattend, complex en vol onzekerheden. Welke behoefte aan zorg en ondersteuning is er? Wat ontbreekt in het aanbod op de korte en op de lange termijn? Wat kunnen en willen inwoners zelf organiseren en waarvoor sta je als gemeente, zorgorganisaties en woningcorporaties voor aan de lat? Het zijn vragen waarop gemeenten en hun samenwerkingspartijen in een woonzorgvisie antwoord geven. De woonzorgvisie en het bijbehorende uitvoeringsplan helpt gemeenten en hun samenwerkingspartners om grip te krijgen op de opgave en gericht aan de slag te gaan.

In deze masterclass nemen Susan van Klaveren en Annette Duivenvoorden van Platform31 u mee in de wereld van de woonzorgvisies. Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden laten zij de variatie in woonzorgvisies zien en de wijze waarop deze tot stand gekomen zijn. Ook nemen zij u mee in de laatste ontwikkelingen rondom (regionale) woonzorgvisies.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over het congres vindt u op de website van Thuis in de wijk. Daar kunt u zich ook aanmelden.

Map for De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

Thuis in de wijk

De woonzorgopgave van ouderen van vandaag en morgen: delen en vooral doen! is het motto van het congres Thuis in de wijk. Platform31 verzorgt er een masterclass over de woonzorgvisie. Lees meer

Meer informatie over het congres vindt u op de website van Thuis in de wijk. Daar kunt u zich ook aanmelden.