Werken aan integrale vernieuwing van vakantieparken

Lessen uit de regionale leerkringen

31 maart 2021
Wat doe je als er in een vakantiepark nauwelijks meer vakantie wordt gevierd? Waar begin je bijvoorbeeld met de aanpak van ondermijning? En hoe pakken andere gemeenten of regio’s dat aan? Werken aan integrale vernieuwing van vakantieparken bundelt de meest interessante lessen, werkwijzen en initiatieven, gebaseerd op de Leerkring aanpak vakantieparken.

Auteur(s)

Jeroen van der Velden, Anne Heeger en Fenneke van der Aa

VNG wil gemeenten helpen bij de aanpak van verouderde vakantieparken. Het liefst met een integrale (dus ook sociale) aanpak waar je met meerdere partijen achter staat. Want een verouderd vakantiepark aanpakken, doe je samen. Platform31 organiseerde eerder de Leerkring Aanpak Vakantieparken en daar kregen we veel handvatten voor zo’n integrale aanpak op verschillende thema’s. Werken aan integrale vernieuwing van vakantieparken: Lessen uit de regionale leerkringen is daarvan het resultaat. Hierin staan korte artikelen, columns, reportages en interviews over relevante thema’s en vraagstukken bij de aanpak van vakantieparken die aan vernieuwing toe zijn. Daarbij verwijzen we naar actuele onderzoeken, instrumenten en verdere verdieping. Dat helpt bij het concreter vormgeven van een integrale aanpak voor verouderde vakantieparken in jouw regio.

Werken-aan-integrale-vernieuwing-van-vakantieparken-1

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden
Hidden

Contact

Jeroen van der Velden 06 57 94 22 58 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan