Wegwijzer flexwonen

23 november 2023
Deze wegwijzer bundelt informatie over flexwonen van veel partijen in één overzichtelijk document. Met thema’s als locaties, financiën en regelgeving. Inclusief inspirerende voorbeelden en een rekenhulp. Het document wordt steeds aangevuld met nieuwe inzichten. Veel verschillende partijen hebben expertise op het gebied van flexwonen. Naast Platform31 zijn dat: het ministerie van BZK, RVO, Expertisecentrum Flexwonen, VNG, Aedes en de Taskforce Versnelling Tijdelijke Huisvesting. De wegwijzer helpt gemeenten, woningcorporaties, marktpartijen, initiatiefnemers en andere geïnteresseerden om snel en makkelijk informatie over flexwonen te vinden.

Gebruik van de wegwijzer

De Wegwijzer Flexwonen is ingedeeld in 9 thema’s. Dit zijn:

  1. Brede info
  2. Bewoners & participatie
  3. Vastgoed & locaties
  4. Verplaatsbaar
  5. Financiële haalbaarheid
  6. Partijen & proces
  7. Regelgeving
  8. De praktijk
  9. Kennis en ondersteuning

Actueel houden

De wegwijzer is constant in ontwikkeling. Als er nieuwe informatie beschikbaar is, werken we hem bij. Mis je informatie, of heb je een vraag over de wegwijzer? Neem dan contact op met Dirk Weulen Kranenberg.

Wegwijzer flexwonen

Wegwijzer Flexwonen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan