Onderzoek naar klimaatverandering en gezondheidseffecten op het platteland in beeld

26 juli 2023
Op het platteland zijn de gevolgen van de klimaatverandering steeds zichtbaarder. Met maatregelen proberen we ons daarop aan te passen: klimaatadaptatie. De vraag is hoe we dat zo kunnen doen, dat het ook op lange termijn goed is voor onze gezondheid en onze leefomgeving. In een groot onderzoeksproject (MANTRA) doen wetenschappers, maatschappelijke en publieke organisaties de komende jaren onderzoek hiernaar. Samen verkenden zij de inhoud van het MANTRA-project en brachten dat in beeld.

Auteur(s)

Elske Wits, Martijn Kramer en Karin van Duijnhoven

In samenwerking met

MANTRA-onderzoeksproject in beeld

MANTRA-onderzoek in beeld

Download deze publicatie
Gezondheidseffecten van klimaatverandering op het platteland (MANTRA)

Op het platteland zijn grote veranderingen gaande door klimaatverandering en door de maatregelen die nodig zijn om daarmee om te gaan (klimaatadaptatie). Wetenschappers gaan samen met maatschappelijke en publieke organisaties in een groot onderzoeksproject, MANTRA, onderzoek doen naar de gezondheidseffecten van klimaatadaptatie op het platteland.

Contact

Elske Wits 06 29 38 93 43
Martijn Kramer 06 83 17 14 81 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan