Mobility Mentoring® in Alphen aan den Rijn

Procesevaluatie

15 december 2019
Gemeente Alphen aan den Rijn startte eind 2017 met een pilot Mobility Mentoring® informed werken. Inwoners met problemen op meerdere leefgebieden krijgen ondersteuning gebaseerd op deze aanpak waarin inzichten uit de (hersen)wetenschap vertaald zijn in instrumenten voor praktische toepassing. Een onderzoeksteam vanuit de Hogeschool Utrecht en Platform31 keek mee naar wat de inzet van Mobility Mentoring® oplevert voor deze inwoners. Ze bekeken ook hoe de implementatie van de aanpak verliep.

Auteur(s)

Susan van Klaveren, Lydia Sterrenberg, Susanne Tonnon, Nadja Jungmann , Danielle Lako (Hogeschool Utrecht, lectoraat Schulden en Incasso), Mieke Martens (gemeente Alphen aan den Rijn)

In de factsheet staan de belangrijkste resultaten van het onderzoek.
De uitgebreide resultaten, conclusies en aanbevelingen staan in het onderzoeksrapport.

Per 1 januari 2021 valt het Nederlandse Mobility Mentoring® Netwerk weer rechtstreeks onder EMPath. Platform31 was vanaf 2018 de exclusieve partner voor de doorontwikkeling en verspreiding van Mobility Mentoring® in Nederland en het opzetten van een Nederlands netwerk.

Ga naar mobilitymentoring.nl voor meer informatie over Mobility Mentoring® en het Nederlandse netwerk.

Mobility_Mentoring_in_Alphen_aan_den_Rijn_-_procesevaluatie

Mobility Mentoring® in Alphen aan den Rijn

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan