Kennisoverzicht leerkring klimaatadaptatie in aardgasvrije wijken

30 juni 2023
Dit kennisoverzicht bundelt de inhoud van alle bijeenkomsten van de leerkring Klimaatadaptatie in Aardgasvrije Wijken, die zijn gehouden van juni 2021 t/m juni 2023. Daarnaast bevat het verwijzingen en links naar relevante publicaties met kennis over mogelijkheden voor koppelingen.

Het Kennisoverzicht is bedoeld voor:

  • iedereen die zich bezighoudt met de warmtetransitie en interesse heeft in het leggen van de koppeling met klimaatadaptatie. Bijvoorbeeld gemeentelijke projectleiders in de warmtetransitie, van proeftuinen binnen het Programma Aardgasvrije Wijken en andere wijken die van het gas af gaan
  • projectleiders en beleidsadviseurs klimaatadaptatie die maatregelen onderdeel willen laten zijn van een integrale (wijkgerichte) gebiedsaanpak
  • andere stakeholders in een wijkaanpak, zoals woningcorporaties, waterschappen, netwerkbeheerders en vertegenwoordigers van bewoners.
Kennisoverzicht Klimaatadaptatie in Aardgasvrije Wijken AV

Kennisoverzicht leerkring klimaatadaptatie in aardgasvrije wijken

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden

Contact

Martijn Kramer 06 83 17 14 81 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan