Infographic Prettig zelfstandig wonen in een nieuw (t)huis

29 maart 2023
Ook aan de slag met doorstroming van senioren op de woningmarkt? Deze infographic vat de belangrijkste lessen samen en helpt zo gemeenten en woningcorporaties een strategie op dit onderwerp te ontwikkelen.
Infographic_Prettig_zelfstandig_wonen_in_een_nieuw__t_huis

Infographic Prettig zelfstandig wonen in een nieuw (t)huis

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden
Experiment doorstroming in de particuliere sector

Deze infographic hoort bij het experiment doorstroming van senioren in de particuliere sector. Het experiment maakt onderdeel uit van het ‘Innovatieprogramma wonen en zorg voor senioren’ van Platform31, dat is gekoppeld aan het landelijke programma ‘Wonen en zorg voor senioren’ van de ministeries van BZK en VWS. Hier vind je meer informatie over het experiment en de mogelijkheid om je aan te melden.

Wij zijn daarnaast ook altijd op zoek naar goede voorbeelden uit de praktijk. Heeft jouw gemeente een interessant praktijkvoorbeeld over de doorstroom van senioren in de particuliere sector? Neem dan contact met ons op.

Contact

Susan van Klaveren 06 57 94 36 78 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan