Corporatieprogramma 2023

3 mei 2023
Jaarlijks stelt Platform31 een corporatieprogramma op met daarin onze activiteiten die voor corporaties interessant zijn.

We bepalen het programma op basis van gesprekken met partners en in samenwerking met een klankbordgroep, bestaande uit vijf corporatiemedewerkers. Indien relevant leggen we verbindingen met andere partijen, zoals ministeries, gemeenten, particuliere verhuurders of adviesbureaus. De activiteiten worden gefinancierd van de jaarlijkse corporatiepartnerbijdrage en door aanvullende financieringsbronnen, zoals het ministerie van BZK en Aedes.

De activiteiten delen we in naar vijf thema’s:

  1. Woningtekort
  2. Leefbaarheid en aandachtsgroepen
  3. Betaalbaar wonen
  4. Governance in wonen
  5. Verduurzaming corporatiewoningen

Onze corporatiepartners kunnen aan een of meerdere activiteiten deelnemen.

Corporatieprogramma 2023_Platform31

Corporatieprogramma 2023

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Pdf bestanden
Hidden
Netwerk voor stad en regio

Grote maatschappelijke opgaven in samenhang aanpakken lukt alleen als overheden, corporaties, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners zich daar gezamenlijk voor inzetten. Die samenwerking en synergie ontstaan niet vanzelf. Daar moet je gericht in investeren. Actief meedoen in het brede en veelzijdige netwerk van Platform31 helpt daarbij. Je ontmoet er bestuurders, beleidsmakers en praktijkprofessionals. Je kunt er je kennis en relatienetwerk verdiepen én verbreden.

Meer informatie

Contact

Vera Beuzenberg 06 83 17 13 69 LinkedIn
Fons Lustenhouwer 06 53 38 90 17 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan