Voorwaarden en tips nieuwe DUT-call

27 september 2023

11:00 - 12:00 Online

Inschrijven/Aanmelden

1 september 2023 is de start van de nieuwe subsidieronde van het Europese partnerschap Driving Urban Transitions. Platform31 en Regieorgaan SIA organiseren daarom een webinar waar geïnteresseerden meer informatie krijgen en hun vragen kunnen stellen. 

 

De nieuwe subsidieronde: Driving Urban Transitions – People-centred urban transformation is bedoeld voor het bevorderen van duurzame stedelijke ontwikkeling op de gebieden van mobiliteit, circulaire economie en energie (Positive Energy Districts).

Platform31 en Regieorgaan SIA organiseren op woensdag 27 september van 11:00 tot 12:00 een webinar waar je als geïnteresseerde meer te weten komt over:

  • de voorwaarden van de call
  • de onderwerpen waarop je je kunt inschrijven en
  • waar je op moet letten bij de aanmelding.

De doelgroep van de call bestaat uit gemeenten, hogescholen en bedrijven die samen internationale en interdisciplinaire consortia vormen. Regieorgaan SIA stelt € 750.000 beschikbaar voor deelname van hogescholen. Een vooraanmelding is verplicht en moet uiterlijk 21 november 2023 binnen zijn. De volledige aanvragen moeten op 30 april 2024 zijn ingediend.

Voor wie

De webinar is voor geïnteresseerden uit de doelgroep van deze call – medewerkers van gemeenten, hogescholen en bedrijven die hiermee aan de slag willen.  En die anderen willen ontmoeten die ook interesse hebben in deze subsidieronde.

Een deel van het programma is in het Engels.

Programma

Introductie op Driving Urban Transitions door Christoph Gollner (FFG Oostenrijk, coördinator Positive Energy Districts DUT)
Eigenschappen en voorwaarden van de call door Marcus van Leeuwen (Regieorgaan SIA)
Ervaringsdeskundige uit de vorige subsidieronde, Marith Dieker (Onderzoeker bij HAN-Automotive Research) deelt haar inzichten en tips over de aanmelding voor de komende call
 Tijd voor vragen en antwoorden

Contact

Mark Westerhuis 06 30 17 60 31

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan