DUT workshop Climate Neutral Districts

18 september 2023 & 19 september 2023

Diverse tijden Rotterdam

Inschrijven/Aanmelden

Op 18 en 19 september 2023 komen projectleiders en beleidsmakers van verschillende gemeenten en regio’s uit heel Europa naar Rotterdam. Tijdens de workshop Climate Neutral Districts leren zij over verschillende Nederlandse voorbeelden uit de warmtetransitie en wisselen ze kennis en ervaringen uit hun eigen praktijk uit over de aanpakken die zij gebruiken om wijken en gebieden klimaatneutraal te maken.

Wil je je Europese collega’s beter leren kennen, ben je benieuwd naar de praktijk in andere Europese steden en vind je het leuk om je eigen ervaring hierover te delen meld je dan aan voor deze workshop.

Voor wie

Het evenement is bedoeld voor ambtenaren en beleidsmakers die de lokale warmtetransitie vormgeven en uitvoeren. Schrijf je snel in – voor Nederlandse deelnemers is het aantal plaatsen beperkt. Je kunt je inschrijven voor één of twee dagen.

Voertaal tijdens de workshop is Engels.

Data, tijden en locatie

Datum Tijd Locatie
Maandag 18 september 09:00-18:00 BlueCity, Rotterdam
Dinsdag 19 september 09:00-14:30

Achtergrond

Platform31 organiseert dit evenement samen met het Ministerie van BZK en de gemeente Rotterdam als onderdeel van het Europese programma Driving Urban Transitions (DUT).  Het DUT-programma ondersteunt samenwerkingen die gericht zijn op het onafhankelijk maken van energiesystemen van fossiele brandstoffen door kennis te delen en daarmee impact te creëren in stedelijke transities.

Let’s meet in Rotterdam!

Contact

Martijn Kramer 06 83 17 14 81 LinkedIn

Ontvang nieuws van Platform31

Nieuws, publicaties en bijeenkomsten van Platform31 automatisch in jouw mailbox? Meld je dan aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief over actuele ontwikkelingen in stad en regio.

Bekijk al onze nieuwsbrieven en updates

"*" geeft vereiste velden aan