Contact

Annette Duivenvoorden

Annette Duivenvoorden

Projectleider

06 35 11 58 12

Netty van Triest

Netty van Triest

Senior projectleider

06 57 94 35 26

Langer zelfstandig wonen!

Nederland verandert, de zorg verandert mee. Daarmee verandert er ook veel voor u als corporatie. In de komende jaren wonen er steeds meer mensen die zorg nodig hebben in een sociale huurwoning. Bent u goed voorbereid op deze ontwikkelingen? Of kunt u nog wel wat inzichten en kennis gebruiken? Neem dan deel aan de leerkring Langer zelfstandig wonen.

De komende jaren zullen 100.000 ouderen zelfstandig thuis blijven wonen in plaats van naar een verzorgingstehuis te gaan. Dit geldt ook voor mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische problemen. Het betekent dat de eisen waaraan uw vastgoed moet voldoen veranderen.

Leerkring Langer zelfstandig wonen

Platform31 en het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseren de corporatieleerkring Langer zelfstandig wonen om u te helpen de kansen en risico’s van nieuwe vastgoedontwikkelingen en -producten in kaart te brengen. De stichting Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties (FLOW) steunt dit initiatief.

De leerkring bestaat uit vier bijeenkomsten, waarin u samen met anderen uw eigen perspectief in kaart brengt en uw strategisch beleid ontwikkelt. Tijdens de bijeenkomsten maken wij de actualiteit rond wonen en zorg op een zeer compacte manier inzichtelijk. Samen beantwoordt u vragen als: welke functies en kwaliteit heb ik in de toekomst nodig? Welke arrangementen kan ik aanbieden?

Zorgen voor zelfstandigheid: twee leerkringen

We starten twee leerkringen van ieder vier bijeenkomsten op:

  • 20 november 2014
  • 13 januari 2015

Meld u nu aan

Voor meer informatie kunt u terecht bij:


Annette Duivenvoorden
06 35 11 58 12 – annette.duivenvoorden@platform31.nll