Peter Linders

Peter Linders

EnergieAmbassadeur Huren met Energie

06 53 40 62 21Peter Linders is vanaf 1 januari actief als energieambassadeur voor met name de provincie Noord-Brabant.

In deze regio ben ik al enige tijd actief voor Energiesprong binnen het programma Lokaal Alle Lichten op Groen, specifiek in de gemeente ’s-Hertogenbosch en provinciaal voor de greendeals: Stroomversnelling-Koop en Stroomversnelling-Huur. Binnen Stichting Kenniscorporatie (van 30 zuidelijke woningbouwcorporaties) als lid van de RvA.

Ik ben ruim 25 jaar actief vanuit de bouwindustrie als adviseur, bestuurder en ondernemer, waarvan de laatste 12 jaar tot aan 2012 als directeur/partner van Strikotherm. Vanaf die tijd werk ik als zelfstandige in diverse functies binnen duurzaamheids- en verander platforms, zoals Duurzaam Gebouwd, Platform 31, Energiesprong, Kwartiermakers in de Bouw en SPARK Campus. Ik ben een typische kwartiermaker, een aanjager met een sterke focus op concretisering en innovatie.

Vanuit mijn functie als lid van RvA van de Kenniscorporatie kom ik zeer geregeld in contact met de 30 zuidelijke woningbouwcorporaties. Daarbij pakken we interessante vraagstukken op die moeten leiden tot inzichten en concrete aanpakken.

Voor Platform 31 coördineer ik de ‘Brabantse Aanpak’ betreffende de greendeals ‘Stroomversnelling’ voor zowel de particuliere als de huursector. Daarnaast ben ik actief en beschikbaar als energieambassadeur. Graag ondersteun of inspireer ik u bij uw eigen ambitie en aanpak. Waarbij mijn landelijk en regionaal netwerk van kennisgevers en experts tot uw beschikking staan.

Peter Linders op platform31.nl