Consortiumvorming SURF in volle gang; deel ook uw informatie!

In februari opende de call for proposals voor Smart Urban Regions of the Future (SURF). Consortia van onderzoekers (universiteiten, hogescholen) en praktijkprofessionals uit stedelijke regio’s hebben tot donderdag 16 april 13:59 uur voor het indienen van vooraanmeldingen. Overal in het land werken geïnteresseerde groepen momenteel aan een onderzoeksvoorstel. VerDuS ondersteunt het proces van consortiumvorming op verschillende manieren.

Via de pagina Matchmaking op de SURF-website vindt u de LinkedIn-groep waar u partners kunt zoeken en ook een informatieformulier dat u kunt gebruiken als u partners of juist projecten zoekt.

Nieuw op deze pagina is een overzicht van de nu (eind maart) bij VerDuS bekende kennisconsortia – uiteraard onder groot voorbehoud dat het hier een niet uitputtende momentopname (work in progress) betreft. Het overzicht is gebaseerd op de door consortia zelf verstrekte informatie. Ook staan er in het overzicht partijen die op zoek zijn naar projecten/consortia.

VerDuS nodigt iedereen van harte uit om informatie toe te voegen aan dit overzicht. Werkt u aan een projectvoorstel? Zoekt u nog partners? Laat het weten aan Jan Klinkenberg (netwerkmanager VerDuS).

Meer informatie

Jan Klinkenberg

06 51 36 15 61 – jan.klinkenberg@platform31.nl
nl.linkedin.com/jan-klinkenberg