Social Impact Bonds ontrafeld

Let op: we streven naar een evenwichtige groep tafelgasten. Het maximum aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf u snel in!

De Social Impact Bond (SIB) wordt steeds vaker gezien als interessant financieringsinstrument om maatschappelijke vraagstukken te bekostigen. In samenwerking met het G32-stedennetwerk organiseert Platform31 een Hartige Hap over dit thema.

Wethouder Willemien Vreugdenhil (gemeente Ede en voorzitter fysieke pijler van de G32) opent deze avond. Zij was zelf nauw betrokken bij het opzetten van de eerste SIB van Nederland in Rotterdam. Tijdens deze sessie delen we geleerde lessen uit de praktijk en stellen we recente ontwikkelingen rondom de SIB Jongvolwassenen (initiatief van de gemeenten Enschede, Eindhoven, Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Haag) centraal. Naast de bijdrage van experts, zullen we in gesprek de materie verdiepen en de SIB Jongvolwassenen verder op weg helpen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van gemeenten voor wie het fenomeen Social Impact Bonds niet onbekend is. Wij verzorgen een eenvoudige maaltijd, u brengt uw expertise, kritische blik en scherpe vragen in. Verwacht van ons een divers gezelschap aan tafelgasten uit zowel praktijk als wetenschap: ondernemers, financiers en onderzoekers. Naast inhoud bieden wij voldoende ruimte om onderling ervaringen te delen en te netwerken tijdens de borrel.

Map for Utrecht
Bb 1yqg638 internal thumb small 1507130905

Social Impact Bonds ontrafeld

De Social Impact Bond (SIB) wordt steeds vaker gezien als interessant financieringsinstrument om maatschappelijke vraagstukken te bekostigen. In samenwerking met het G32-stedennetwerk organiseert Platform31 een Hartige Hap over dit thema. Lees meer

17:00 Inloop
17:30 Welkom en kennismaking
17:45 Presentatie
18:15 Hartige Hap
18:30 Verdiepend gesprek
20:00 Afsluiting en borrel

Indien u problemen ondervindt bij het registreren voor deze bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar communicatie@platform31.nl .

Kosten:   Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend


Adresgegevens

(tevens factuuradres in geval van betaalde activiteit)


Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.