Na-de-zomer-netwerksessie

Exclusief voor haar partnernetwerk organiseert Platform31 twee netwerksessies, voor en na de zomer waarin we de tijd nemen voor reflectie om terug te kijken en vooruit te blikken.

Tijdens de tweede sessie na de zomer, verdiepen we ons in trends die ons werk beïnvloeden. Met een frisse blik van experts en die van u als partner weten we zeker dat verschillende perspectieven zichtbaar worden en de diepgang kunnen opzoeken. We maken een vertaling naar onze dagelijkse praktijk: wat betekenen deze ontwikkelingen voor je eigen werk? Welke rol pak je zelf en wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Wij zorgen voor de experts, de maaltijd en een passende werkvorm. U gaat naar huis met nieuwe inzichten en contacten, wellicht al met concrete mogelijkheden om samen op te trekken.

Map for Koningin Julianaplein 10, Den Haag
Icoontje_partnerschap_internal_thumb_small-1487853521

Na-de-zomer-netwerksessie

Direct na de zomer buigen we ons – met een frisse blik – met experts en onze partners over de trends die ons werk beïnvloeden. We maken een vertaling naar de dagelijkse praktijk en weten na afloop wat we voor elkaar kunnen betekenen. Lees meer

Kosten:   Deelname kosteloos en exclusief voor partners van Platform31.


Adresgegevens

(tevens factuuradres in geval van betaalde activiteit)


Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.