MKBA gevorderdencursus


De maatschappelijke kosten-batenanalyse (MKBA) wordt steeds vaker toegepast in het plan- en besluitvormingsproces voor overheidsprojecten in verschillende domeinen. Het sturen op maatschappelijk rendement wordt immers steeds belangrijker.

Op 11 mei en 1 juni is de tweedaagse Gevorderdencursus MKBA in Den Haag. Locatie: Platform31.

Tijdens de Gevorderdencursus MKBA krijgt u een diepgaand inzicht in deze methodiek. Het eerste doel van de cursus is dat u verder vertrouwd raakt met het maken van een MKBA middels diverse rekenoefeningen. Het tweede doel van de cursus is dat u boven de stof komt te staan. Het derde doel van de cursus is dat u een volledig MKBA-proces kunt doorlopen. Ten slotte is er veel ruimte voor eigen inbreng.

Klik hier voor meer informatie over cursus

Praktische informatie


Datum en tijd
11 mei en 1 juni 2017 – Den Haag – van 9:00 tot 17:30 uur

Kosten
De kosten voor de cursussen bedragen € 1250,- (excl. btw). Kosten voor lunch, koffie, thee en cursusmateriaal zijn inbegrepen.

Wilt u de cursus met collega’s volgen? De 3e deelnemer van uw organisatie krijgt 50 euro korting, de vierde 100 euro en de vijfde 150 euro.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden of meer informatie over de cursus is te vinden op de
website van mkba-informatie

Map for Kantoor Platform31, Koningin Julianaplein 10, Den Haag
Mkba-info_internal_thumb_small-1424791103

MKBA gevorderdencursus

De maatschappelijke kosten-batenanalyse (MKBA) wordt steeds vaker toegepast in het plan- en besluitvormingsproces voor overheidsprojecten. Tijdens de Gevorderdencursus MKBA, op 11 mei en 1 juni, krijgt u een diepgaand inzicht in de methodiek. Lees meer


Aanmelden en meer informatie over de cursus is te vinden

op de website van mkba-informatie.