Kansen van big data voor corporaties

Sinds een aantal jaren staan de media vol over het gebruik van big data door organisaties. Data worden ook wel gezien als ‘het nieuwe goud’. Ook corporaties kunnen er hun voordeel mee doen. Wat kan big data voor uw corporatie betekenen? Bij welke beslissingen en bedrijfsprocessen kunt u big data een rol laten spelen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat medewerkers op het juiste moment het beste bewijs hebben om een beslissing te ondersteunen? En: hoe gaat u om met aspecten als privacy, eigenaarschap, actualisatie, houdbaarheid en transparantie van data?

Platform31 en Corpovenista organiseren samen een inspiratiebijeenkomst over de kansen, mogelijkheden en randvoorwaarden van de toepassing van big data. Deze bijeenkomst is bedoeld voor corporaties en draait om inspiratie en voorbeelden uit de corporatiepraktijk. Waarom doen corporaties iets met big data? En wat doen ze er precies mee? Met concrete voorbeelden van technieken en bijbehorende implementatie zie je hoe andere corporaties hiermee omgaan.

Wat kun en mag je als organisatie eigenlijk doen met big data? Soms zijn er situaties die juridisch in orde zijn, maar die je als organisatie beter kunt laten. Dit gedeelte kan voelen als een mijnenveld. Een specialist op het gebied van privacy en big data zal laten zien hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Ook zal er aandacht zijn voor het effect van big data op de bedrijfsvoering van corporaties. Big data is namelijk niet alleen een IT-ding. De hele organisatie dient erop ingericht te worden. Dat betekent dat je als organisatie anders moet gaan werken. Hoe kun je dit het beste doen?

Kortom: bent u benieuwd naar de mogelijkheden van big data voor uw corporatie? Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u zelf ook kennis delen? Meld u dan aan voor deze inspiratiebijeenkomst.

Voor wie?

De inspiratiebijeenkomst is gericht op managers strategie en beleid en medewerkers informatiemanagement.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de inspiratiebijeenkomst Kansen van big data voor corporaties? Stuur dan een mailtje naar Yvette.Bottenberg@platform31.nl.

Map for Utrecht
03c29583_internal_thumb_small-1489588958

Kansen van big data voor corporaties

Platform31 en Corpovenista organiseren samen een inspiratiebijeenkomst over de kansen, mogelijkheden en randvoorwaarden van de toepassing van big data. Wat kan big data voor uw corporatie betekenen? Lees meer

13:00-20:00 Kansen van big data voor corporaties

Het volledige programma van de inspiratiebijeenkomst Kansen van big data voor corporaties vindt u hier.

Wilt u deelnemen aan de inspiratiebijeenkomst Kansen van big data voor corporaties? Stuur dan een mailtje naar Yvette.Bottenberg@platform31.nl.

Deelname aan deze bijeenkomst is exclusief en kosteloos voor corporatiepartners van Platform31. De bijeenkomst is gericht op managers strategie en beleid en medewerkers informatiemanagement. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.