Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Benieuwd hoe andere corporaties het huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van de eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen toetsen of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere corporaties? Kom dan naar de intervisiebijeenkomst huurbeleid.

Tijdens de intervisiebijeenkomst huurbeleid bespreken we het huurbeleid van de aanwezige corporaties. We besteden extra aandacht aan de implementatie van de passendheidsnorm. Er kunnen ook andere huurbeleidsthema’s besproken worden. De bijeenkomst wordt vormgegeven aan de hand van de kennisvragen van de deelnemers. Daarom halen we vooraf de vragen en ervaringen bij de deelnemers op.

We gaan in een informele setting met elkaar in gesprek. De informatie die tijdens de bijeenkomsten wordt gedeeld, blijft binnen de groep en wordt dus niet gepubliceerd.

Voor wie?

Medewerkers van partnercorporaties die betrokken zijn bij de totstandkoming van het huurbeleid en de keuzes die hierin gemaakt worden. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

Map for Utrecht
Flat_huurwoningen_internal_thumb_small-1429180114

Intervisie huurbeleid woningcorporaties

Benieuwd hoe andere corporaties het huurbeleid vormgeven? Wilt u het huurbeleid van de eigen organisatie met anderen bespreken en overwegingen toetsen of bent u benieuwd naar de overwegingen van andere corporaties? Kom dan naar de Intervisiebijeenkomst huurbeleid. Lees meer

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een email te sturen naar Vera Beuzenberg: vera.beuzenberg@platform31.nl