De warmtesprong

Platform31, Aedes en Groene Huisvesters nodigen u uit voor de bijeenkomst De warmtesprong op donderdag 22 juni 2017. Tijdens het project Warmtesprong brengt Platform31 samen met corporaties en gemeenten de vraagzijde van warmte beter in beeld. Wat zijn risico’s en randvoorwaarden? Hoe ziet de businesscase eruit? Onder welke condities draagt een warmtenet bij aan de route naar energieneutraal? Welke actoren spelen een rol?

Op basis van concrete casussen van deelnemende corporaties gaan we in op deze vragen en ontwikkelen we werkwijzen en middelen die partijen kunnen gebruiken bij de overweging wel of niet over te gaan op een aansluiting op een warmtenet. Tijdens de bijeenkomst De warmtesprong delen we de resultaten met u.

Doelgroep zijn medewerkers van gemeenten en woningcorporaties.

Map for Aedes, Koningin Julianaplein 10, Den Haag
Onderhoudwoning_internal_thumb_small-1475490117

De warmtesprong

Platform31, Aedes en Groene Huisvesters nodigen u uit voor de bijeenkomst De warmtesprong op donderdag 22 juni 2017. Tijdens het project Warmtesprong brengt Platform31 samen met corporaties en gemeenten de vraagzijde van warmte beter in beeld. Tijdens de bijeenkomst delen we de resultaten met u. Lees meer

Kosten:   Deelname kosteloos, maar niet vrijblijvend


Adresgegevens

(tevens factuuradres in geval van betaalde activiteit)


Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.