Dag van Stad en Regio 2018

Nu actie voor een duurzame Stad en Regio

Of het nu gaat om een gezonde leefomgeving, aardgasvrije wijken, klimaatadaptief bouwen, een circulaire economie of slimme mobiliteit, iedereen is druk bezig met duurzaamheidsvraagstukken. Op de Dag van Stad van Regio gaat u samen met corporaties, gemeenten en marktpartijen en Platform31 aan de slag met deze opgaven, die steeds urgenter worden. En dat vraagt om actie!

Wat gaan we doen?

Laat u inspireren door verhalen en ontmoetingen, zoek mee naar oplossingen om duurzaamheid te realiseren, experimenteer in het social lab, ontmoet elkaar tijdens een speed-date of ga mee op pad langs duurzame initiatieven in European Green Capital Nijmegen.

Voor wie?

Alle partners van Platform31: gemeenten, woningcorporaties, ministeries en marktpartijen.

Welk thema staat centraal?

Op de Dag van Stad en Regio gaan we aan de slag met concrete duurzaamheidsvraagstukken. In het programma besteden we aandacht aan verschillende sub-thema’s:

  • Vitale stad en regio (groen en gezond)
  • Energietransitie
  • Klimaatadaptatie
  • Circulaire economie
  • Slimme mobiliteit

Meedoen?

Wij werken hard aan een inspirerend programma. Wellicht ontvangt u binnenkort een gericht verzoek om bij te dragen aan deze dag. Heeft u daar zelf al een mooi idee voor? Mail dan naar communicatie@platform31.nl

Nog geen partner en toch interesse?

Neem voor meer informatie over het partnerschap vrijblijvend contact op met Sabina Gietema:

Map for De Honigfabriek, Waalbandijk 20-22, 6541 AJ Nijmegen
7 exclusiviteit partnerschap internal thumb small 1516799729

Dag van Stad en Regio 2018

Nu actie voor een duurzame Stad en Regio

Of het nu gaat om een gezonde leefomgeving, aardgasvrije wijken, klimaatadaptief bouwen, een circulaire economie of slimme mobiliteit, iedereen is druk bezig met duurzaamheidsvraagstukken. Op de Dag van Stad van Regio gaat u samen met andere partners, Platform31 en de gemeente Nijmegen aan de slag met deze opgaven Lees meer

Indien u problemen ondervindt bij het registreren voor deze bijeenkomst, stuur dan een e-mail naar communicatie@platform31.nl.

Kosten:   Deelname is kosteloos en exclusief voor partners van Platform31Bij aanmelden gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.